ZenBenzen Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Salut! Motorul (honda transalp) meu scoate un esapament negru la turatii mari. E drept ca de cand il am (3 luni) nu i-am schimabt inca uleiul, dar nici nu l-am prea folosit . Care s-ar putea sa fie problema? Uleiul uzat? Sau uzura motorului? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 la 4t fum negru = consum de benzina, scoate benzina nearsa (verifica filtru de aer, bujiile si fisele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Mda,, ai prea multa benzina. Filtru de aer/bujii sau reglaj carbelitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Vezi la carburatoare - eu la XL-ul meu am avut urmatoarea problema - curgea benzina pe supraplin si tot asa, la turatii mari scotea o leaca de fum negru, de benzina. Cauza - uzura tabliei plutitoarelor care impinge in cuiul pontou (se facuse pur si simplu o adancitura de vreo 0.3 - 0.4 mm ) si un pic de uzura la garnitura cuiului pontou. Rezolvat rapid prin micsorarea nivelului (prin indoirea tabliei pentru a compensa uzura). La tine probabil circuitul de supra-plin ia benzina de undeva de mai sus si din cauza asta motorul se supra-alimenteaza cu benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Negru = benzen Albastru = ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZenBenzen Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate