Blackrider Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 modificare facuta de mine ROBYCHJOPPER am transferat pozele din topicul vulcanologilor in acest topic pt ca nu toata lumea se uita pe topicul ala-------- semnat ROBY VA SALUT BLACK RIDER Cluj-valea ierii: fost-vazut-intors.....foarte frumos locul,foarte cald,lume multa,sonorizare slaba,ceva probleme cu toaleta,multa galagie in timpul noptii ( cred ca asta e cea mai mare problema a mea,nu pot sa-i inteleg....) Am intalnit prieteni de pe forum( Basty,Demostene,Adorlith,Nitescu,Marauder,...asta-mi mai aduc aminte) si multi alti prieteni motociclisti,dar care nu scriu aici. Din pacate doar pe Basty l-am intalnit,dintre chopperishti... urmeaza sa descarc ceva poze... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 30, 2005 Share Postat Mai 30, 2005 Baga poze barbate sa imi clatesc ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Shobolanu'le,sa stii ca i-am transmis lui Ocsi urarea ta....hehehe Mishi si Grupi nu au aparut pe acolo( Mishi inca e in USA). Murok iti transmite "salutari" .....in felul lui( la 8 dimineata era muci)....o facut o burta de tre sa stea indoit pe spate sa nu-l traga burta in jos.....hehehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 31, 2005 Autor Share Postat Mai 31, 2005 ...gata,ca sunt off-topic. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 ne eşti nene off-topic, că văziu io nişte Vulkanuri prin poze pe icişea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 31, 2005 Share Postat Mai 31, 2005 Ce trupa puternica avetzi! Super cool. Merci de poze, dar mai baga! On topic sau of... Hai sa vedm intalnirea shi din ochii unui chopperist ca de Hayabuse m-am saturat;) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 1, 2005 Autor Share Postat Iunie 1, 2005 urmeaza sa mai pun si din pozele facute de baieti..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 eh????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 motoru lui Har din Resita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 motoru lu basty... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 24, 2005 Autor Share Postat Iunie 24, 2005 vad ca iar te-ai bagat peste mine,si m-ai mutat.....hmmmmmmm B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 vad ca iar te-ai bagat peste mine,si m-ai mutat.....hmmmmmmm B. daca poate frumoase poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 vad ca iar te-ai bagat peste mine,si m-ai mutat.....hmmmmmmm B. deci pozele ce leai pus tu nu are nici o legatura cu topicul vulcanologilor, asa ca de aia am transferat pozele in topicul asta asa poate sa le vada toti...nu neaparat daca intra pe acel topic SALUT cu respecte roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Moa super marpha motoru Ma intreb daca functioneaza puscociu de pe atas ca tare l-as folosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Misto M -ul. Sunt curios ce este M72 sau M61 cum am eu. Regret ca nu am avut timp sa ajung la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate