scaf Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Salutare !...am fost la luica sa-l intreb pe tipu' care face reglare de jenti (biciclete /moto) si mi-a spus ca pt. moto costa 500.000 lei (nu in service-ul de la Luica ci, ceva mai incolo la vreo inca 300 m ca mai face un tip reglare de jenti la service dar are un program tare nasol pt. mine si nu-l gasesc niciodata ...) a mai facut careva la el ? ...cere mult ..putin ???? TNX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 De la ce ore poti sa vii?? Poate te rezolv eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Spitare, reglare din spite. 0724452023 Rabinul pret mic, experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate