ulisse77 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ARE CAREVA SUZUKI RF 400 R.VREAU CEVA LAMURIRI LEGATE DE ACEST MODEL.EU AM, DAR IMI E GREU CU PIESELE,FIIND MODEL JAPONEZ.DE PILDA DACA SE POTRIVESC PIESE DE LA ALTE MODELE SUZUKI DE 400CC(CARBURATOARE,ETC)SAU CINE ADUCE PIESE PT JAPONEZE. MERCI ANTICIPAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) http://www.kaore.net - service si piese pt japoneze (inclusiv modelele alea "rare" pt piata japoneza) Editat Mai 27, 2008 de Lupu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Bandit de 400,sunt la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teohurezeanu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 daca te intereseaza da-mi un pm dezmembrez eu unul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate