Sari la conținut

Accident Snagov 27 05 2008


smok3
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 685
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

si... baiatul s-a mucificat in halul ala la 50-60 la ora? am vazut pozele si filmuletul de pe youtube si sincer mi-am cam schimbat parerea.

regulamentar inseamna in prevederile legale... nu stiu cat de regulamentar circula.

 

pai din cate am inteles , peste baiatul asta , Alin, a trecut si masina aia, a retardatei.. deci... DA, poate sa ajunga in halu ala si daca avea 30 la ora. Nu zic ca avea nici 50, nici 30, dar nici 150. Asa cum au zis si altii care au vazut locul accidentului, motorul poate sa fi fost distrus in halu ala si datorita impactului ulterior cu acel garaj de beton , si acea banca de lemn (??) .. deci iar nu va mai dati parerea cu viteza la impact dupa cum arata motocicleta. Da, am vazut pozele, si stiu despre ce vorbesc.

 

Nu va mai dati cu parerea ca ce viteza avea , ca nu o sa ajungeti la nici o concluzie. Chestia (zvonul) cu 150 kmph a fost aruncata de prieten, al unei cunostinte a unei rude , care a vazut ramasitele motorului (si vitezometrul era intact, lol) , cand mi-e greu sa cred ca "acul" a ramas corect blocat la 150 kmph. Astea sunt povesti. Si de fapt Politia si ceilalti care sunt in masura sa calculeze viteza de impact , stiu aceste "povesti" cu ace blocate , si nu de prosti nu le baga in seama. Sunt aberatii, iar voi aberati aiurea.

 

La fel, chiar daca omului i-a placut sa mearga cu viteza mai mereu, asta nu implica automat faptul ca avea 150 kmph.

 

Sa Se Odihneasca in Pace si Sa-i Fie Tarana Usoara. Mi-e mila de familia lui.

 

P.S. Nu-i iau apararea, nu sunt de acord cu incepatorii / copii de 18 ani pe vitezane de 600 / 1000 ... dar e alegerea fiecaruia pana la urma. Cititi postul lui FRESH de la pagina 31, ca sa intelegeti mai multe : /index.php?...t&p=1217999

Editat de Poison
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P..... :crack: :lol: :lol: :D

 

DOMNUL SA-L IERTE ....NU AM CUVINTE...SI EU AM INVIAT DINTRE CEI CU UN PICIOR IN GROAPA ..,IN SEPTEMBRIE 2007

 

CONDOLEANTE FAMILIEI .....

Editat de _tony_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca chiar vreti sa veniti la mormantare ar fi chiar foarte bine...

daca ati intrat in ghermanesti puteti intreba pe oricine unde sta ALIN FARMACISTU asa il cunoaste toata lumea...toti il cunosc a fost un baiat bun un prieten adevarat

Condoleante familiei!

te iubim aline si vei ramane in sufletele noastre!!

 

IF 01 RRH

IF 02 RRH

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

una la mana: de ce sunt imagini de la arc cu noi pe antena 1? ce phula calului cauta ala pe motoreta de 1000 la 18 ani? daca a sarit ak_raptor cu gura, avea dreptate, asta a murit pe barba lui, nu pe a noastra, asa ca lasati plansetele si nu mai sariti in capul oamenilor. el conducea, nu voi, nu-i mai luati apararea. a murit ca un prost, dumnezeu sa-l ierte, dar a murit, poate va invatati si voi, prostalanii dracu', astia cu vitezane, ca alea-s mobre de circuit, nu de dat pe strada, intre proaste cu permis de o luna, mosnegi beti cu dacii, babe cu papornite in mana, ochelaristi cu baston si tot asa. stati dracu acasa, puneti mobra pe stander si da-tii 250 in phizda, ca asa sunteti in siguranta, si nu mai trebuie sa vad eu profile de haifaiv, posturi scrise de morti cu o zi in urma si alte nebunii de genul. voi nu sunteti motoristi, daca iesiti o data pe saptamana si ii dati 200 pe dn1, asta nu va face motociclisti, sunteti niste circari nenoriciti, care cadeti ca prostii si va mai si dati cu rip-ul unul altuia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

krupp.........nu cred ca ai mai vb asa daca ai fi in locul lui.....sau daca ar fi un prieten al tau.........circula regulamentar si a fost omorat de o soferita inconstienta......nu mai e nevoie de nici un comentariu.......nu mai judecati voi........ca nu sunteti in masura.......cel putin din respect..........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

carnatii sa zica aici ceva daca au de zis, nu sa-mi trimita mesaje private. carnatule de constanta, iesi la suprafata.

Bai nedezvoltatule mintal, iti repet, din respect pt o persoana decedata nu trebuia sa spui ceea ce ai spus si de asemenea e imoral sa starnesti astfel de certuri pe topicuri d-astea.

 

Eu carnat? Bun, bun... Din pacate pt tine, am auzit de la baieti ca vor sa te faca shaworma ca ai vorbit aiurea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai, nu stiu sa fie vreo regula de vorbit cu sau despre morti. cine se simte, se da singur de gol. auzi la ei, circula regulamentar, da, intr-adevar, cu 150 in localitate, foarte regulamentar si la locul lui, nici mustele nu le starnea in zbor. mah, scutiti-ma, luati-va frate biciclete, pedalati in ele pana va ies ciuperci la oua, dar nu va mai dati cu panarame de astea de va rup gatul. eu nu va plang, va plangeti voi intre voi ca niste babe pe marginea santului.

cat despre shaworma, s-o manance cine poate, pe mine nu ma incanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci din respect, asta e ultimul raspuns la tampeniile tale.......nu cred ca ai fost acolo sa stii cat de tare a mers........crede-ma ca nu ai nici un fel de dreptate cu speculatiile astea.....tine-le pentru tine.......intai intereseaza-te si dupa aia comenteaza......nu are rost sa te mai bage cineva in seama.......te rog eu frumos mai bine taci si nu mai fii viteazul din spatele tastaturii.......ca exista destui.....nu mai avem nevoie de inca unul......atat am avut de zis si am incheiat aici orice discutie cu tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bodox de la buzau, du-te in aia a calului, ia-ti un scuter si mai vorbim. pana atunci, ai voie sa deschizi ciocul ala destept doar la pseudomotociclism.ro. sau poti sa-ti faci un profil pe haifaiv, poti abera acolo la greu, cu prieteneii tai reisari, care le stiu pe toate si se dau numai pe o roata, ca asa e frumos, sa uzezi numa un cauciuc, ce sa mergi ca prostii astia regulamentari, pe doua roti si aproape de limita legala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tinerilor, io zic sa o lasati mai usor cu amenintarile tip "saorma" si sa nu mai sariti ca fata naiva in pubis strain. krupp intr-adevar a fost prea dur, si dupa parerea mea, dar ideile exprimate nu-s deplasate deloc. S-o fi saturat omu' sa dea cu rip-uri pe forum. In conditii de-astea mai ales. In ultima vreme sunt numai accidente de incepatori pe vitezane. Va convine sau nu, asta e adevarul.

 

Zici ca-s plesniti de dracu peste cap. Pe cuvantul meu de nu m-am luptat cu vreo 3 amici idioti numai in perioada asta sa-i conving sa-si ia mobre pe masura. Si nu-s niste dobitoci in viata de zi cu zi. Calmati-va ba!

 

Eu le doresc putere familiei si prietenilor sa treaca de momentul asta nenorocit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca am vb destul de frumos si politicos cu tine........dar ca multi alti tastaturisti...... te dai pe fata cu exprimarea asta........nu am cuvinte pentru tine.......te crezi tare ca stii sa scrii.........nu are rost sa continuam discutia aici.......pm daca vrei sa imi mai spui ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

krupp daca tot spui ce ai spus dc nu ai venit cand sa filmat? ai asteptat sa ajungi acasa sa rupi tastatura in doua ca asa mai prinzi putin tupeu!

nu ai fost acolo sa stii cum a fost...

eu am fost!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai ca deja ma plictiseste topicul asta. dumnezeu sa-l ierte pe baiatul mort, sa va ierte pe voi si pe mine, ca sunt ticalos si ma iau de voi. noapte buna mai baieti si fiti bucurosi ca puteti citi ce va scriu eu acum (wink, adica va fac din oki, in limbajul vostru) adica sunteti vii, ceea ce e un lucru bun, confortabil, placut chiar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu cine ma sa ma unesc, cu tine? ori cu ala mort? apai, nu ai trait tu ore cati kilometri am facut eu. ce (cuvant urat) vrei de la mine? ori de la altii? eu chiar nu inteleg, ce pana mea cautati aici? motoreta nu aveti, sunteti printr-a sasea (ca sigur ati repetat vreo trei clase), permis nu sunteti in stare sa luati (ca de!, sala e greu de luat) si vreti sa fiti uniti cu mine? pai de ce? ce vina am eu? ma bucura o chestie. macar sunteti sinceri cu statusurile voastre. voi ce asteptati? sa va cumpere comunitatea motorete, permise, benzina, sa aveti si voi un status sa va puteti tavali pe aici cu acte in regula?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca chiar te intereseaza am avut motocicleta!

si cu unu ca tine chiar nu vreau asa cv hai te rog sa termini cu discutile astea!

si daca u esti in stare numai de comenatrii dastea dute in alta parte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tzr50, eu nu stiu ce motocicleta ai avut tu la 17 ani. pana una alta, poate mai treci si pe la scoala. esti in ciclul primar ori ai reusit sa ajungi in cel gimnazial? daca ai nevoi cu exprimarea, cauta in biblioetca mamei, poate gasesti niste almanahe de pe vremea alui impuscat, te uiti la cuvinte, le inveti pe de rost, apoi vii aici sa ne explici noua cum sta treaba cu motoreteala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...