Raptoru_alb Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 am un ural m61 si la grup nu stiu sa scot arcul care amortizzeaza socul intre cadru si roata care stie sa imi dea si mie un sfat va multumesc..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ..nu inteleg ! ...adica vorbesti de arcul amortizorului?? pai are doua semilune, apesi pe capac, le scoti si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ..nu inteleg ! ...adica vorbesti de arcul amortizorului??pai are doua semilune, apesi pe capac, le scoti si gata nope, nu are.... am un ural m61 si la grup nu stiu sa scot arcul care amortizzeaza socul intre cadru si roata care stie sa imi dea si mie un sfat va multumesc..!!!in mod normal e "filetat" in piesa de aluminiu (carcasa grup, ma rog) si se intepeneste acolo temeinic. menghina spray, etc, rabdare, si iese. de unde dracu ai gasit m61.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 ......M61........... SA AI GRIJA DE EL NUMAI BINE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) se scoate, axul lung dupa ce desfaci si departezi cu o surubelnita prinderile de sus si jos. Atentie la strangere la loc ca daca nu e strans poa sa sara. Da de unde plm l-ai luat ? Editat Mai 28, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 se scoate, axul lung dupa ce desfaci si departezi cu o surubelnita prinderile de sus si jos.Atentie la strangere la loc ca daca nu e strans poa sa sara. Da de unde plm l-ai luat ? Deci la grup am desfacut totul pina la arc a ramas doar axul lung si arcul problema este ca nu pot scoate arcul sa ii schimb axul.... si locatia de unde la-m luat din popesti-leordeni dela un mosulica dar era ff neingrijit motorul....si multumesc celor care ma ajuta...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate