ALO Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 cu adevarat impresionant, cel putin pentru romani. banuiesc ca sunt putini care fac asemenea excursii. felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 Te-am vazut aseara la Arc. Jos palaria. Sunt putini cei ce incearca ce ai facut tu, si chiar mai putini cei care reusesc. La mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 eu am avut bani pentru un tur complet pe marginea marginii europei aprox 20000 km si din dorinta de a nu ramine fara bani pe acolo,am plecat in italia la lucru fiind chemat de un "prieten" si dupa 2 luni de italia in loc sa produc ceva mi s-au injumatatit banii (macar am dus-o ca un boier).Norocosule,ai trecut pe linga mine,prin arad,poate daca te opream mergeam impreuna si nu f.... banii aiurea!Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celestan Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 mai nu miati facut si mie o vizita in barcelona....si vam spus asta de anul trecut... cind mai treceti prin barcelona dati si voi un semn de viata,tare as vrea sa mai stau la o bere cu motociclisti romini.... VA SALUT din BARCELONA roby 190293[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
celestan Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 asta da excursie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzfr1 Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 (editat) plecam cativa in turul europei pe la portugalia. daca poti trimite un program de intalniri moto pt. 2006 din portugalia si spania. eventual cand si unde se tin cele mai mari intalniri moto. plecam prin mai vreo 4 din zona de vest Editat Decembrie 8, 2005 de yzfr1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quad.yamaha400 Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate