Achile Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Salut! Pana acum am avut cizme de cross si am primit un cadou de ziua mea...tre sa spun ce cizme vreau si mi se aduc!!! Vreau ceva asemanator cu alpinestars tech 7 sau tech 10...asta daca sunt mai bune decat ele si mai ok la pretz...sa nu ma lacomesc, nu de alta!! Aveti fho idee? cam asa arata tech 7(rosu+ negru) si tech 10(silver) Editat Mai 28, 2008 de Advrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Daca te-ai simtit bine cu ele de ce vrei sa incerci altceva? Toate parerile ce le vei primi de acum incolo vor fi destul de subiective pentru ca fiecare simte o cizma pe piciorul lui in functie de cat de lata, cat de groasa este talpa si gamba. Eu sunt fidel Oxtar TCX Pro2. Pana nu dispare modelul de pe piata am sa le tot cumpar. Editat Mai 28, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Daca te-ai simtit bine cu ele de ce vrei sa incerci altceva?Toate parerile ce le vei primi de acum incolo vor fi destul de subiective pentru ca fiecare simte o cizma pe piciorul lui in functie de cat de lata, cat de groasa este talpa si gamba. Eu unt fidel Oxtar TCX Pro2. Pana nu dispare modelul de pe piata am sa le tot cumpar. nu cred ca ai citit titlul... am cizme de cros/enduro blindate. Vreau ceva mai lejer, mai de soft cu o talpa mai de bocanc...daca ma intelegeti Un echivalent pt alpinestars tech 7 sau tech 10, fara bot de metal...mai de enduro-touring Daca tot am o pereche de cizme si mi se ofera inca una, de ce sa nu mai diversific jucariile? Va multumesc, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) nu cred ca ai citit titlul... am cizme de cros/enduro blindate. Vreau ceva mai lejer, mai de soft cu o talpa mai de bocanc...daca ma intelegeti Un echivalent pt alpinestars tech 7 sau tech 10, fara bot de metal...mai de enduro-touring Daca tot am o pereche de cizme si mi se ofera inca una, de ce sa nu mai diversific jucariile? Va multumesc, Alex Ba am citit bine. Crezi ca daca este vorba ce cizme mai soft parerile vor fi mai putin obiective? Daca vrei ceva mai comod inceaca sa probezi cizme de trial. Editat Mai 28, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Daca tot am o pereche de cizme si mi se ofera inca una, de ce sa nu mai diversific jucariile? Se uzeaza destul de repede, mai ales dreptul de la folosirea franei ... asadar o noua pereche e binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 am vorbit sa mi se aduca Sidi crossfire, alpinestars tech 10 sau tech 7, in ordinea aceasta. Acum depinde de ce o sa imi gaseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 am vorbit sa mi se aduca Sidi crossfire, alpinestars tech 10 sau tech 7, in ordinea aceasta. Acum depinde de ce o sa imi gaseasca cred ca am citit si eu bine ce ai spus ca vrei: ceva mai lejer, soft. modelele astea trei pe care le insiri numai soft nu sunt. succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Eu folosesc asa ceva...TCX Infinity GORE-TEX Touring Boots ...7 bulioane dela mag din Cotroceni...au ceva protectii si sint waterproof, eu am mers trei zile pe forestiere si ploi si nu m-am udat deloc.Uite si link: http://www.kneedraggers.com/details/TCX_In...ource=cleverset Pentru soft enduro sint super OK. Le recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 (editat) cred ca am citit si eu bine ce ai spus ca vrei: ceva mai lejer, soft.modelele astea trei pe care le insiri numai soft nu sunt. succes! nenea rebelu'...m-am sucit daca tot ie mocca, macar sa fie ceva scump!! Editat Mai 29, 2008 de Advrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 nenea rebelu'...m-am sucit daca tot ie mocca, macar sa fie ceva scump!! sa fii sanatos taica si la iarna sa-ti fie cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate