Hell_Rider_Edy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ma, am gasit ...treaba asta intr-un sac in atas printre cilindri si pistoane, cand am luat motoru. aveti idee ce poate fi ? vreun releu ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Pare a fi un releu, ma jucam cu din astea cand eram mic prin curte pe la un IRE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serjuro Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Singura chestie care cred ca poate fi este RELEU REGULATOR de tensiune.(asta in cazul in care nu a fost aruncata in atas de vreun trecator.......HEHEHEH) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Singura chestie care cred ca poate fi este RELEU REGULATOR de tensiune.(asta in cazul in care nu a fost aruncata in atas de vreun trecator.......HEHEHEH) nu k ti-m zis era printr-un sac cu mai multe piese..... acu nush... o sa incerc sa ma uit p net dupa asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 ori te uiti pe net dupa traducere a cuvantului ce este pe acel modul. ori il desfaci(ii prins in 4 cleme...cat vad pe poza) si te uiti ce este. mai vad ceva notatii pe el....la fiecare contact(K, C...etc) vezi ce inseamna si poti afla usor(eventual intro schema ruseasca de ij...ca de ij ii vb!nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 un releu de 12 volti simplu... am desfacut carcasa... uite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 BA NU, CORECTIE: RELEU REGULATOR MECANIC! DE 12 VOLTI mai e si electronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 BA NU, CORECTIE: RELEU REGULATOR MECANIC! DE 12 VOLTI mai e si electronic fie.. ... dak foloseste cuiva in mod neaparat sa o ceara.. k nu am ce face cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) BA NU, CORECTIE: RELEU REGULATOR MECANIC! DE 12 VOLTI mai e si electronic Da asa este. P.S. Da` iti place sa abuzezi de Caps intr-un stil... Editat Mai 29, 2008 de Jorjel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 da da da CAPS CAPS CAPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate