yesman Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Ce vreau eu sa donez,nu intra in categoria,echipamente. Am un set de 10 cd-uri cu muzica JAZZ.Eu nu ascult genu asta de muzica si ar fi pacat sa le arunc. (doar ptr. aradeni ca nu am nici timp nici chef sa ma plimb pe la posta) Salut. Mi-ar placea mie sa le am daca nu le-ai maritat inca. Sarumana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salut. Mi-ar placea mie sa le am daca nu le-ai maritat inca. Sarumana! Sunt la mine Ti le dau daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yesman Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Sunt la mineTi le dau daca vrei Ok, chiar daca doar cu imprumut. Cum ne putem intalni? Eu acuma seara trebuie sa merg dupa motor la soso. Cand zici tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Septembrie 20, 2009 Share Postat Septembrie 20, 2009 Salutaree , Daca tot s-a apucat nevasta de curatenia de toamna si a stans vreo 2 saci de boarfe , camasi, geci , pulovere etc pe care le-am dus si le-am donat Sambata la caminul de batrani, tin sa va anunt ca am pastrat si pentru voi 2 perechi NOI de pantaloni de salopeta vatuiti, cu pieptar, cu bretele reglabile si cu fermoar pe mijloc exact cum sunt cei pentru ski doar ca exteriorul este din panza de cul rosie. Eu zic ca se pot folosi cu succes si pe motor(primavara-toamna), pentru dormit la cort, pentru lucru la garaj, etc Sunt 2 marimi diferite cam 52-54, si merg la inaltime de 170 cm si 80 - 90 kg. Va astept la tel. -0746 21 49 57-Papa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Avand in vedere ca mi s-a furat cd-ul din masina si am ramas doar cu fata de la el ... nu am ce face cu ea si o dau . Care aveti cd-uri , modelu asta o puteti tine de rezerva , am inteles ca se pot pune de la unul la altu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Avand in vedere ca mi s-a furat cd-ul din masina si am ramas doar cu fata de la el ... nu am ce face cu ea si o dau . Care aveti cd-uri , modelu asta o puteti tine de rezerva , am inteles ca se pot pune de la unul la altu . as avea nevoie man daca ai cutia pt fatza ms fain.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 as avea nevoie man daca ai cutia pt fatza ms fain.. ce cutie? Mesaj completat M-am prins . Am , dar tin imbusurile in ea si nu arata prea bine . Dar daca o vrei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Salutaree , Daca tot s-a apucat nevasta de curatenia de toamna si a stans vreo 2 saci de boarfe , camasi, geci , pulovere etc pe care le-am dus si le-am donat Sambata la caminul de batrani, tin sa va anunt ca am pastrat si pentru voi 2 perechi NOI de pantaloni de salopeta vatuiti, cu pieptar, cu bretele reglabile si cu fermoar pe mijloc exact cum sunt cei pentru ski doar ca exteriorul este din panza de cul rosie. Eu zic ca se pot folosi cu succes si pe motor(primavara-toamna), pentru dormit la cort, pentru lucru la garaj, etc Sunt 2 marimi diferite cam 52-54, si merg la inaltime de 170 cm si 80 - 90 kg. Va astept la tel. -0746 21 49 57-Papa Salut Papa.Daca mai ai salopetele mi le trebuiesc mie...dau de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) ce cutie?Mesaj completat M-am prins . Am , dar tin imbusurile in ea si nu arata prea bine . Dar daca o vrei ... ok man, atunci pastreaz`o sa nu cumva sa pierzi imbusurile ms oricum Editat Octombrie 15, 2009 de ar88rol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 Salut Papa.Daca mai ai salopetele mi le trebuiesc mie...dau de baut CEAO Sa stii ca m-am gandit la tine cu ele, da mi-am zis ca in lipsa de tel. dai tu un semn aici(f. inspirat ai fost ca o sa-ti prinda bine pe motor la iesiri). Azi (Vineri )ma duc la scoala lu' nevasta pentru o beuta, maine sunt la lucru de la 6:30 pana pe la 9:00-10:00 dupa aia ne putem aduna sa ti le predau.Eu stau la vis-avis de posta Micalacii pe Voinicilor / oricum tot Weck sunt in Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AR 55 CBR Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 sal..... am o geaca de choper fara protectii......am sa revin cu poza si marime, intre timp la nr de tel, eu zic ca ii marimea 50-52 negru 0730 611 977 flavius Mesaj completat sal..... am o geaca de choper fara protectii......am sa revin cu poza si marime, intre timp la nr de tel, eu zic ca ii marimea 50-52 negru 0730 611 977 flavius iata si poza. primul venit primul servit. Mesaj completat sa dat geaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neluhanc Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 am un suport top case pt. honda phanteon,poate are cineva nevoie de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yesman Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 am un suport top case pt. honda phanteon,poate are cineva nevoie de el Am eu nevoie de el. Ma ajuta tata sa-l adaptez pe pegaso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Dau un catalog Louis 2010. Cine vrea sa ma sune la tf 0725 439 159 sau sa lase mesaje pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) Dau un catalog Louis 2010. Cine vrea sa ma sune la tf 0725 439 159 sau sa lase mesaje pe aici. luat Editat Martie 16, 2010 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fioo Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 luat Dau un litru ulei GENUINE HARLEY-DAVIDSON 20W50 made in USA sigilat,pt. cine vrea sa-l foloseasca la un motor bun,pacat sa-l bag in simson. Mesaj completat Dau un litru ulei GENUINE HARLEY-DAVIDSON 20W50 made in USA sigilat,pt. cine vrea sa-l foloseasca la un motor bun,pacat sa-l bag in simson. S-A DAT ULEIUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Donez si eu un CATALOG LOUIS 2010 ! Lasati un PM cine il vrea , nu va inghesuiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Donez si eu un CATALOG LOUIS 2010 ! Lasati un PM cine il vrea , nu va inghesuiti REZERVAT! Mi-l poti da odata cu cortul:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 REZERVAT!Mi-l poti da odata cu cortul:P Ok , sa imi faci o vizita cand ai timp! Dai un tel inainte ... bau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 am si eu un catalog Louis 2010 in plus... dc il vrea cineva sa se anunte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 am si eu un catalog Louis 2010 in plus...dc il vrea cineva sa se anunte... MA INSCRIU EU LA CATALOG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 MA INSCRIU EU LA CATALOG al tau e atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 am un "Carnet de fidelitate" pe care il imprumut celor care isi fac Psiho pe 30 Decembrie (strada) da-ti PM si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 donez cizme moto mar. 43-44 purtate 3 sezoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 donez cizme moto mar. 43-44 purtate 3 sezoane MA BAG EU LA CIZME! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate