Armagheddon Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 pt toti care aveti nevoie de piese sa stiti ca Silviu este in tara pentru maxim 2 saptamani si vinde din piesele pe care le mai mare precum si vreo 4 motociclete, 2 planeta 5, un ij festival model nou si un minsk cu max 100Km singurul dezavantaj este ca locuieste in mizil, prahova si nici nu are nr de tel dar sambata vine la targul din ploiesti si duminica il gasiti in vitan are un volvo cu numere de spania daca luati legatura cu el va rog sa-i transmiteti ca i-am pus anuntul pe net, ii spuneti de Albinutza bafta multa si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 un ij festival model nou Tare sunt curios sa vad cum arata. Ce dracu', rusii s-au apucat sa fabrice din nou modele de acum 40-50 de ani?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iunie 29, 2005 Autor Share Postat Iunie 29, 2005 ma omu festivalu' ala arata ca o planeta 5 numai ca are 2 cilindri nu stiu ce model este mai exact pusei postu' ca sa repare cei care au nevoie de piese motoarele parca trebuia sa ne ajutam uni pe alti incerc sa ajut cu ce pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 merci o sa ma duc duminica in vitan. of, acu tb sa-mi iau si maneta de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-v Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 cum fac si eu rost de o maneta de ambreiaj cu suport cu tot, originala de voshod? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 festivalu' ala arata ca o planeta 5 numai ca are 2 cilindri nu stiu ce model este mai exact Daca are 2 cilindri, inseamna ca e un model de IJ Jupiter. N-are de-a face cu Festivalu'! Fara suparare. Toate bune & Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 pt cristi-v o sa-l intreb daca are si o sa-ti zic si pretu cat despre model scuze de confuzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-v Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 multam. imi tre neaparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iulie 1, 2005 Autor Share Postat Iulie 1, 2005 Omu vine duminica in vitan de fapt nu in targ propriu zis ci in fata fabrici la pomi acolo unde se strang motociclisti am facut o greseala mai sus Omu are ROVER nu volvo de culoare albastru inchis cu numere de spania uitati si 2 nr de tel fix, mobil nu are 0244 251 993 0244 251 117 cereti cu silviu pt tine am intrebat si are maneta de ambreiaj cu totu, despre cea cromata este vorba incerc sa va ajut eu nu am nimica de castigat din toate astea poate o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-v Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 multam . o sa incerc sa iau legatura cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Gata? a plecat omul? ce s-a intamplat cu minskul aproape nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate