oakish2007 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Buna , Doresc sa achizitionez un Yamaha T-Max 500 shi intrebarea mea ar fii daca se justifica sistemul de franare abs sau nu ! Sa-l comand cu Abs sau NU !! In plus asi fii recunoscator cu informatii despre aceasta motocicleta (eventual de la proprietari) si pareri despre ea !!! Mersi mult !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Buna , Doresc sa achizitionez un Yamaha T-Max 500 shi intrebarea mea ar fii daca se justifica sistemul de franare abs sau nu ! Sa-l comand cu Abs sau NU !! In plus asi fii recunoscator cu informatii despre aceasta motocicleta (eventual de la proprietari) si pareri despre ea !!! Mersi mult !!!! nu ma pricep prea mult la scutere... dar ABS - ul este un plus pentru orice motor. De ce nu s-ar justifica? e mai bine cu abs-u decat sa pui frana si sa aluneci ca derapeaza cauciucul. Parerea mea, dar...cum am zis nu ma prea pricep. Sfat : ABS- ul e bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 ce pot sa`ti spun este ca e un maxiscooter grozav, are viteza, demaraj, un aspect destul de frumos iar cand esti pe el ai o senzatie... uite si un link sa vezi ce ii poate ''motorashul'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 E justificabil ABS-ul si la motoare/scutere...insa nu e nici pe jumate asa eficient cum e la masina. Iar daca e sa alegi optiunea sau nu...numa de starea financiara a ta depinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut_ab Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cu ceva antrenament aproape oricine poate frana fara sa blocheze rotile si probabil chiar mai eficient decat cu abs. nu zic ca nu e util la scuteru omului dar mai gandeste-te la un lucru: daca iese un tampit cu jumatate de masina din parcare/de pe o straduta etc, il poti evita printr-un powerslide pe care cu abs nu-l poti face. cu abs, cel mai probabil te vei duce drept spre el fara sa poti schimba directia decat daca lasi de frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 cu ceva antrenament aproape oricine poate frana fara sa blocheze rotile si probabil chiar mai eficient decat cu abs. nu zic ca nu e util la scuteru omului dar mai gandeste-te la un lucru: daca iese un tampit cu jumatate de masina din parcare/de pe o straduta etc, il poti evita printr-un powerslide pe care cu abs nu-l poti face. cu abs, cel mai probabil te vei duce drept spre el fara sa poti schimba directia decat daca lasi de frane. ideea la abs e ca poti vira chiar cu frana pusa.. cel putin la masini, pe cand cu frana normala in orice directie ai vira cu rotile franate ea va merge tot drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Dak ai posibilitate financiara, pune si ABS...Unui tov de al meu i.a salvat viata...DeCi alege tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Care e diferenta de pret intre cu abs si fara? Daca intentionezi sa mergi cu el cand ploua sau pe sosea umeda , merita 100%. Daca nu e discutabil. Am avut destule probleme pana acum pe sosea umeda , odata am blocat roata fata , noroc ca aveam viteza mica (am franat de pe la 80) , am oprit dupa semafor dar fara sa pic in nas si odata mi-a iesit o masina in fata (tot pe la 80km/h) daca franam picam in nas , noroc ca am reusit sa ma strecor pe langa ea. Te poate salva un abs mai ales la 500cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Oricand la orice ora e bun abs-ul si DA isi justifica banii. E ca si la masina dealtfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isan Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 ABS face toti banii avand in vedere ca ti-ar putea salva viata candva. Eu miam luat o Honda sh300 de curand si franele combinate+ABS-ul sunt foarte misto. Aveam un Peugeot Jetforce inainte si franarea nici nu se compara. La viteze de pana la 50 opresti aproape instantaneu. Am salvat carenele de vreo 2 ori cu ajutorul lui deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate