Lt. Navarro Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 nu am reusit sa ajung cu tomografia..dar..trebuie..ca de la accident incoace tot ma doare capul.. Nu e bine!! Nu te juca cu asa ceva!! CAT MAI REPDE, mergi si fa-o!! Nu exista "azi am treaba, stai ca mai tre sa trec pe la x, sau iau y.. " FUGA! SANATATE MULTA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Acum am apucat si eu sa citesc topicul asta, desi am auzit de cateva zile de accidentul vostru. Sper sa va "reparati" cat mai repede. Fieru' da-l dracu', la cat e de stramb mai bine luati altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Iulie 6, 2005 Autor Share Postat Iulie 6, 2005 Tipu cu dacia cu numerele de inmatriculare TM 08 JLS, cel care ne-a taiat calea, nu are asigurare valabila..e facuta pe alt nume..deci..bani ii pot recupera numai in instanta..fuck ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 cum adica? pe alt nume sau pe alta masina? la rca nu conteaza cine conduce masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Da detalii exacte asupra situatiei ( de ce anume nu despagubeste RCA). Si, cel mai important, spune la ce firma e RCA. Cu aceste detalii, ne vom putea interesa si veni cu solutii viabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate