packardb Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Azi pe la ora 20, un F3 s-a infipt din neatentie intr-un conservar. Conservarul redusese viteza si a oprit masina deoarece, in fata lui alt conservar facea stanga, cel cu F3 se gandea la nemurirea sufletului si n-a mai putut oprii in conditii de siguranta. Avea casca si geaca, insa nu avea manusi motiv pentru care s-a zgariat la mana (nu foarte grav). Pagube F3: - carena fata sparta - oglinda stanga fata - carena stanga fata sparta - carena dreapta harsaita - posibil radiator Pagube conservar: - stop dreapta spate spart - zgarieturi pe aripa si capota spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 sifonarii draq se uita dupa fetele de vitan probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bum_Bum Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 era prostu meu se ducea sa caute asigurare bine ca nu este nimik grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 era prostu meu se ducea sa caute asigurare bine ca nu este nimik grav stiu ma doar am fost acolo lasati omu sa mediteze acuma ....dati voi repede sifon pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Azi pe la ora 20, un F3 s-a infipt din neatentie intr-un conservar. Conservarul redusese viteza si a oprit masina deoarece, in fata lui alt conservar facea stanga, cel cu F3 se gandea la nemurirea sufletului si n-a mai putut oprii in conditii de siguranta. Avea casca si geaca, insa nu avea manusi motiv pentru care s-a zgariat la mana (nu foarte grav). Pagube F3: - carena fata sparta - oglinda stanga fata - carena stanga fata sparta - carena dreapta harsaita - posibil radiator Pagube conservar: - stop dreapta spate spart - zgarieturi pe aripa si capota spate tinere istetz.... sa-mi spui si mie te rog...MAI ALES LA F3 unde ar putea sa fie oglinda spate???? poate sunt eu ......si nu stiu adik ideea era ca daca tot merge poate i-mi pun si eu macar una pe SPATE la a mea motoreta...(un zx9r), e din 98 poate i-mi comunici daca se potriveste la modelul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Ce culoare era motorul? cum il chema pe motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
packardb Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Ce culoare era motorul? cum il chema pe motociclist? Alb + Rosu + Albastru Prefer sa nu-i dau numele, se prezinta el daca doreste. Cer scuze pentru scaparea cu oglinda fata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 adik ideea era ca daca tot merge poate i-mi pun si eu macar una pe SPATE la a mea motoreta...(un zx9r), e din 98 poate i-mi comunici daca se potriveste la modelul respectiv off-topic: "imi pun si eu" si "imi comunici" Corect e fara cratima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Ce te bagi tu sa corectezi greselile gramaticale? Asa NU se invata la scoala acuma. O sa se faca de ras cand o sa scrie asa in CV si o sa se duca sa se angajeze pe undeva. Bine ca nu a patit riderul nimic grav, de dimineata era sa ma sui si eu pe unul cu o coaja de dacie care semnaliza stanga, insa batea f puternic soarele din spate, iar semnalul abia palpaia.. M'a salvat doar distanta lasata fata de masina din fata, adica de dacia asta. Nu va abateti niciodata de la regula celor 2 secunde! Editat Iunie 3, 2008 de strumfuadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 numai academicieni pe aici....propun redenumirea forumului...ca a inceput sa fie invadat de Einstein-i....motociclisti mai putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) Chiar aiurea ceea ce se intampla in ultima vreme..... Editat Iunie 3, 2008 de micaradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate