orestte Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 de curand mi-am achizitionat si un enduro o yamaha xtz 600 tenere, care isi treieste o a doua tinerete....in iasi fiind mai multi baeti cu enduro dar cam greu se intalnesc toti am incercat sa facem o iesire pe neveu fara un traseu prestabilit decat ceva in mare cateva puncte stabilie....ce a iesit..un traseu de aprx 150km (in 8 ore) unde am avut parte de orice drum(asfalt, piatra cubica, macadam, drum de tzara, ogorul taranului ) protagonisti suzuki dr big 800, yamaha xt600z tenere, giliera rc 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 o oprire in padure, unde am gasit o ciusmea unde sa ne dam jos praful strans in primii 40km ....pe cruce scria ceva ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 crucea si inscrisurile ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 dupa ceva km de zbenguit pe dealuri, praf si temperatura mare am decis sa ne oprim sa mancam prilej cu care am gasit si un iaz undeva in ogorul omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 un calcul facut arata ca mult praf+caldura mare =o baie, zis si facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 apa buna de scaldat, curata si fara spectatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 unde era lacul si unde am ajuns prin ogoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 aparent un rauletz mic care nu pune probleme dar atunci cand fundul sau e malos si nu ai cauciucuri te pune in dificultate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 sub un soare cumpli si praf din plin oboseala isi face simtita prezenta ira cand mai intri si intr-un sant mai greu poti stapani un monstru de 800 la 230kg ale sale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 santul buclucas...viteza mare...hmmm buf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 daca ma vedeau taranii pe unde umblam ramaneam fara motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 bigul de 800 deabia se vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 dealurile specialitatea casei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 aici in ultima poza se vede satul buncicilor mei, in indepartare in partea drepta se vede o padure..undeva pe acolo ne-am dus spre iasi de hai hui...super misto P.S. VA CONTINUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 (editat) Super ! De abia astept sa trec prin zona sa particip ... dupa licenta pe dealuri .. si prin(tre) ogoare.. rulz Editat Iunie 30, 2005 de Castravete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 daca ma vedeau taranii pe unde umblam ramaneam fara motor ba frate ala e pamant la mine coclau meu de va mai prind de asta stam prost cu agricultura da faine poze si asta da plimbarica cu baita e nasol cu caldura mare Merge bine Gilera aia? ca acu vreo 4-5 ani am vrut sa cumpar si eu una din italia din 94 cu 2.500.000 lire circa 1200 euroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 1, 2005 Autor Share Postat Iulie 1, 2005 Merge bine Gilera aia? s-a tinut scai de noi...racire apa ...lipsa protectie laterala in rest e ok ulei nu consuma din 93 la 2000-2200euro in leasing cu garantie un an eu zic ca e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 stai sa vezi ce ramane din ea dupa cateva ture off road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 stai sa vezi ce ramane din ea dupa cateva ture off road hai ma Ionut de vb asa inseamna ca ai avut si tu sau nu oricum la cate kile are nu e pt hard enduro ci doar de o plimbarica in padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 stai sa vezi ce ramane din ea dupa cateva ture off road e beton motoru ala. a avut un prieten si a mers vreo 2 ani cu ea prin padure, si nu a avut nici o prob la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 e beton motoru ala. a avut un prieten si a mers vreo 2 ani cu ea prin padure, si nu a avut nici o prob la ea. 194737[/snapback] Bine mah Pit. M-ai convins. Imi iau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 sub un soare cumpli si praf din plin oboseala isi face simtita prezenta ira cand mai intri si intr-un sant mai greu poti stapani un monstru de 800 la 230kg ale sale 193631[/snapback] cum ma, chiar asa o cazut ca-n poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 exact.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Felicitari Orestte si bine ai venit intre enduristi Uite acum ca m-ai intaratat o sa pun si eu poze de pe munte de acum 2-3 saptamani Daca vii la Tg secuiesc, ia Tenerelu, presimt ca sunt ceva coclauri de batut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate