catul Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 eu zic sa mergem in zona sa inaltam niste protectii din corzi de ring de box sau sa iesim cu paletuta de prins fluturi, la prins de scuterei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Ai plecat la 2 dimineata si te-ai intors cu o zi inainte la 7pm sau aceiasi zi? Inseamna ca ai prins ceva, nu gluma! Ce momeala ai folosit? Editat Iunie 6, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Rautati,rautati...... ..Culmea e ca maine pe la 7 seara iar vreau sa merg la peste si tot pe acolo trec.......Nu prind niciodata nimic sau aproape nimic.Ma duc sa-mi intind lansetele si cand termin ma apuc sa le strang ca trebuie sa plec:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Rautati,rautati...... ..Culmea e ca maine pe la 7 seara iar vreau sa merg la peste si tot pe acolo trec.......Nu prind niciodata nimic sau aproape nimic.Ma duc sa-mi intind lansetele si cand termin ma apuc sa le strang ca trebuie sa plec:)) venim si noi? eu totusi zic sa mergem sa prindem scuteristii....astia trag mai bine decat pestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Am dat la cap la mai multe sticle de bere.......Daca as suna la politie sa le zic sa trimita un politist acolo sa nu se intample nimic,oare or asculta?sau sa fac eu pe politistul?Cu burta sunt dotat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 E lac, iaz, apa curgatoare? Ce soi de pesti sunt acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Ca sa prindem mai multi scuteristi cred ca ar trebui sa nadim locul......Propun o nada pe baza de fund si tzatze,amestecate bine....Sa le zicem ca pot ei sa-si prepare nada singuri:)).La rapitor putem da cu o caseta cu minunatul rapsod popular minune:): Sa se remace ca am scri minune cu m mic:)) Sunt numai pesti care au fete la lucru....Dar aia nu dau la boiles ci la euro.....E nasol ca daca prind din gresala vreuna nu imi intra in juvelnic:) Sunt numai pesti care au fete la lucru....Dar aia nu dau la boiles ci la euro.....E nasol ca daca prind din gresala vreuna nu imi intra in juvelnic:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Alte propuneri pentru nada de scuteristi? Hai ca devine topic interesant, poate facem si un poll "Cati scuteristi ai prins in acest sezon?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Se toarna X-FILES in prelungirea Ghencea si noi nu stim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Se premiaza numarulcapturilor si captura cea mai mare,Pt a dovedi ca nu spunem povesti pescaresti trebuie sa aduceti branhia scuteristului....Scuteristi minori nu se elibereaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 prindeti un scuterist sa-i mancati puta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 am vazut la un moment dat ce 3 pe un scuter, chiar doi tipi care carau o rama de geam , ceea ce mi s-a parut foarte tare este ca atunci cand i-a oprit politistu , pe care il bufnise rasu , ei il intrebau da de ce nene ,nu e voie?......deci....bine cred ca erau muncitori sau ceva dupa treningurile dildibao care le aveau si pantofii cu catarama varuiti care ii purtau....asta daca tot ne radem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) prindeti un scuterist sa-i mancati puta poate intind cateva sfori din par in par pe pantelimon si prind un gushter cu slapi si gol sub scufita calare pe partaitoare Editat Iunie 7, 2008 de calaretul fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 Scuteristul de Rahova trage la reviste cu femei despuiate.... P.S.Tiptil noi nu folosim scobitori avem ata dentara.......Fara suparare.....glumim si noi.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) deci, a trecut ziua cea mare....ce s-a intamplat pana la urma?acum puteti da detalii, pt ca va vom crede, pe cuvant... Editat Iunie 7, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 P.S.Tiptil noi nu folosim scobitori avem ata dentara.......Fara suparare.....glumim si noi.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 Am mari probleme...Trebuie sa fiu singur la ora 18 cand e tragerea loto,sa nu imi exteriorizez bucuria pt a nu fi simtit de neamul scuteristilor....Au astia un nas.......Colombo e o minciuna pe langa ei....Ma mai ascund dintr-un motiv,daca nu a patit nimic scuteristul o sa vina adupa mine ca l-am denigrat, daca are probleme tot nu ies bine ca am cobit....Pt binele scuteristilor nu ma mai duc la peste ca asta le poarta ghinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate