cristi cbr Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 hello din nou! aseara m-am uitat la vasul de expansiune si am vazut ca antigelul e exact la nivelul ''lower''. are importanta daca pun peste antigelul asta care-l am acum (verde) alt tip de antigel(galben) care l-am gasit in mag auto la 8,5 ron litru? ms .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 nu amesteca antigelul verde/albastru cu ala portocaliu, sunt pe baze diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 completeaza cu apa distilata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 nu amesteca antigelul verde/albastru cu ala portocaliu, sunt pe baze diferite. si ce as putea sa fac de unde iau eu 100-200 ml de antigel verde? nici macar nu stiu ce marca , nu l-am schimbat niciodata si am inteles ca chiar nu merita sa-i schimb tot antigelul acum.cu ce pot completa? completeaza cu apa distilata. nu dilueaza prea tare antigelul ? ca am inteles ca acesta are rol de a si unge pompa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) daca nivelul este la minim, mai mult de 100-200ml de apa distilata nu pui sa ajungi la nivelul normal.... deci nici nu poate fi vorba de o diluare prea mare. poti sa pui pana la 1l de apa linistit, tancul cu lichid de racire are cam 3l, din care cam 40-50% e antigel. e nasol daca se dilueaza peste 75% apa, dar nu e cazul la tine. Editat Iunie 4, 2008 de AndreiC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 daca nivelul este la minim, mai mult de 100-200ml de apa distilata nu pui sa ajungi la nivelul normal.... deci nici nu poate fi vorba de o diluare prea mare. poti sa pui pana la 1l de apa linistit, tancul cu lichid de racire are cam 3l, din care cam 40-50% e antigel. e nasol daca se dilueaza peste 75% apa, dar nu e cazul la tine. 10q very much..chiar acum plec sa cumpar si sa completez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Pune aditiv sistem racire. Poti sa il amesteci cu orice tip de antigel, este special pt motoare din aluminiu, nu mai trebuie sa schimbi antigelul (antigelul se schimba la max 3 ani insa atentie trebuie sa aiba concentratia care trebuie), citeste cu atentie instructiunile de pe el (dilutie, etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Pune aditiv sistem racire. Poti sa il amesteci cu orice tip de antigel, este special pt motoare din aluminiu, nu mai trebuie sa schimbi antigelul (antigelul se schimba la max 3 ani insa atentie trebuie sa aiba concentratia care trebuie), citeste cu atentie instructiunile de pe el (dilutie, etc) oricum in toamna trebuie sa-l schimb ca are deja 1 an jumate la mine + cat a mai avut inainte. ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Eu as schimba cu totul. Nu este o investitie mare. In sistem intra cca. 3 litri de lichid de racire, iar un antigel organic bun, gasesti deja la 15-20 lei. Eu folosesc numai antigel organic (cele cu norma G12 nu sunt toate organice). Cele organice merg 5 ani lejer. Ceea ce am folosit ultima data, se numea Glacelf Auto Supra si diluand 1 la 1 cu apa distilata merge la -35 grade. Diferitele tipuri de antigel, nu prea sunt miscibile. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 deocamdata mai merg asa. ms mult tuturor pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate