_andrei_ Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 cum scrie si in titlu, am facut un topic pentru proprietarii de hornet. finalmente.... hornetica mea: model 2007 cu abs, luata din germanica de la 0km, deosebit de incantat de ea, deja dupa 6000km parcursi anul asta din martie.... as fi vrut cb1000r dar din lipsa momentana de fonduri am ales-o pe mititica dar care, contrar temerilor mele (vin de pe sportiva), nu m-a dezamagit deloc pana acum. o motoreta foarte reusita... usoara, cuplu bun dela turatii mici si repartizat uniform pe toata plaja de turatii, greutate mica, ampatament scurt - manevrabila nevoie mare, destul de comoda in ciuda seii de taria uneia de sport, tehnica de 600RR model 2007(!!), furca inversata, bordul si farul de forma unui coif de cavaler medieval chiar sparge binisor vantul si arata si intr-un mare fel, abs-ul care-si face toti banii (zau, nicio surpriza pe frane in conditii dificile)... acum si minusuri ca orice mobra: consum cam mare cand te dai la ea, furca desi inversata nu e reglabila, saua un pic cam tare. poze din peripluri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 nu te supara dar asta ce are? /index.php?showtopic=51828 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 e un topic despre pareri pro si contra, comparativ cu alte motociclete,.... aici ma gandeam sa fie ceva dedicat exclusiv posesorilor de hornet, celor care deja s-au decis pe acest model, pt a ne prezenta mobrele, a ne ajuta intr-un fel sau altul, intalniri de "grup" samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) frumaosa hornetica ta ,chiar imi palce sa ai grija de ea . .asfalt uscat Editat Iunie 4, 2008 de Impostorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate