morarugeorge Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 salutare gsxr-ul s-are din viteza ... care ar putea fi cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Este tocit vreun pinion din cutie cumva >? Uleiul e schimbat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iulie 1, 2005 Autor Share Postat Iulie 1, 2005 Este tocit vreun pinion din cutie cumva >?Uleiul e schimbat ? ulei proaspat... inca nu am desfacut cutia. astept idei mai intai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 cumva din a doua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iulie 2, 2005 Autor Share Postat Iulie 2, 2005 da, si uneori din a 3? stii ceva ? expliciteaza tot cate mananc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 eU ZIC CA-I DIN REGLAJE SE POATE SA SE FI DECALAT intratul in viteza adica cuplajul pinioanelor cu cautatorul ala care misca furcile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 am cititi ceva in unul din topicurile din forumul de mai jos. se referea la sarit din a doua la GSX F, cica ar fi o boala raspandita. cauta cu rabdare ca sunt vreo 20 de pagini cu topicuri. mai mult nu mai tin minte, cum sau daca se rezolva intr-un anumit fel. http://www.katriders.com/forums/viewforum....days=0&start=50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 am gasit unul din topicuri, vezi ca mai sunt. cauta http://www.katriders.com/forums/viewtopic.php?t=5647 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 crabotii rotunjiti ... asta era problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate