2M.R. Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Am cautat forumul in lung si in lat si nu am gasit nimic! Este cineva cu o astfel de motocicleta pe aici? Am observat ca sunt destul de rare( cred ca din cauza puterii mici) Rog posesorii sa puna poze si detalii cu motocicleta si eventualele modificari aduse ei! http://w3.bikepics.com/pics/2008/02/22/bik...192474-full.jpg una modificata Editat Iunie 4, 2008 de mania_vitezei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 se zice ca cei de la Honda nu prea au avut succes cu modelul asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 imi place foarte mult cred ca e un motor ideal pt oras daca mi as permite,mi as lua unul nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 imi place foarte multcred ca e un motor ideal pt oras daca mi as permite,mi as lua unul nou Eu am Dominator (motorul de pe FMX e de dominator, dar mai puturos) si prin oras e calvar. Se incinge repede vara, are racire doar pe ulei (in cadru). Mult mai "fun" e un LC4 Sunt interesat sa cumpar roti, furca si tobe de fmx 650. Are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2M.R. Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 nu stiam ca are motor de dominator...oricum mi se pare destul de distractiva FMX....mai ales pentru oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Cat or sa mai traga cei de la Honda de motorasul asta? Totusi, l-au gatuit rau de tot, daca scoate doar 37 de cai... prea putin totusi pentru un supermoto de 650. Dar se poate o motocicleta fasneata si din FMX. Cu un kit cu alezaj mai mare si piston care sa mareasca compresia, plus axe cu came mai intepate, se pot scoate undeva aproape de 60 de cai din motorasul asta. Ajutat cu un radiator de ulei, ar iesi din FMX un adevarat supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate