Ghost.Dog Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 (editat) Salutare! Vreau si eu niste sfaturi. Vreau sa vopsesc un cadru cu negru mat Pt ca am vazut ca are un efect de mare fel, atunci cand e noapte. Intrebarea mea de baza ar fi cum sa dau jos vechea vopsea? As putea sa il polizez si sa il kit-uiesc...Sau... as putea sa il dau jos cu Decanol, e o substantza de la Policolor, care am intzeles de la unu` care face tinichigerie ca cica e foarte bun pt dat jos vopsele, chiar si lacuite... Astept orice sfat din partea voastra, Multumesc, Adrian Editat Iulie 2, 2005 de Ghost.Dog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 poti sa-l vopsesti peste vopseaua existenta si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghost.Dog Postat Iulie 2, 2005 Autor Share Postat Iulie 2, 2005 da... dar dupa o sa se exfolieze toata vopseaua, pt ca din cate stiu eu cam asta se intampla dak dai vopseau peste un strat deja existent... mai ales dak acel strat e deja lacuit... So thanx for nothing! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 da... dar dupa o sa se exfolieze toata vopseaua, pt ca din cate stiu eu cam asta se intampla dak dai vopseau peste un strat deja existent... mai ales dak acel strat e deja lacuit... So thanx for nothing! Intai cureti cu o perie de sarma foarte bine cadrul. Unde vopseaua nu mai face priza si decojeste o sa cada. Ai sa vezi ca o sa dai peste zone unde credeai ca vopseaua este perfecta si dupa ce dai cu peria o sa cada. Cureti bine cu peria si pe urma degresezi. Nu trebuie sa te grabesti daca vrei sa iasa treaba buna.Daca ai bormasina cu perie de sarma te-ai scos din munca manuala. Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Debrando Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Salut ,cureti cadru cu smirghel mai fin ,granulatie de min. 200.pana matuiesti suprafata,chituiesti eventualele fisuri si neregularitati,finisezi chitul prin smirgluire cu smirghel fin .vopsesti cu spritz chit,matuiesti{smirgluiesti cu apa}si dupaia aplici vopseaua finala. Sau apelezi la un vopsitor profesionist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Solutia 1: frecat cu diverse chestii (smirghel, perie de sarma etc.) + chit + vopsea. Solutia 2: sablat + baie de electroliza. Stiu undeva. Da trebuie sa duci cadrul chel chel, ca se sufla cu nisip sub presiune si apoi la electroliza se incalzeste la 2-3 sute de grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Solutia 2 m-ar interesa si pe mine dar mai la toamna ca acum ar insemna sa stau fara motor.Stii un nr. de tel., o adresa ceva de unde se face treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Pentru a tine vopseaua pe cadru el trebuie slefuit si apoi se vopsestedar e destul de complicat sa-l faci tu acasa si sa-l faci bine. Mai bine suna la NR. asta 0741199952 Cristii baiatu e meserias el slefuieste si vopseste foarte bine si subtire la bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Nu,eu vream sablat si pe urma baie de electroliza,mai exact nichelare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Solutia 2 m-ar interesa si pe mine dar mai la toamna ca acum ar insemna sa stau fara motor.Stii un nr. de tel., o adresa ceva de unde se face treaba asta? 195738[/snapback] La ARCOM IAEC, e pe Timisoara, dupa ce treci de Valea Cascadelor, undeva pe dreapta. Lucreaza pentru nevoi proprii, dar daca stii la cine sa te duci, te ajuta. Eu am facut odata niste jante. Revino in toamna, si facem cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 OK!Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate