Sari la conținut

vopsire cadru


Postări Recomandate

Salutare!

Vreau si eu niste sfaturi. Vreau sa vopsesc un cadru cu negru mat

Pt ca am vazut ca are un efect de mare fel, atunci cand e noapte. Intrebarea mea de baza ar fi cum sa dau jos vechea vopsea? As putea sa il polizez si sa il kit-uiesc...Sau... as putea sa il dau jos cu Decanol, e o substantza de la Policolor, care am intzeles de la unu` care face tinichigerie ca cica e foarte bun pt dat jos vopsele, chiar si lacuite...

 

Astept orice sfat din partea voastra,

 

Multumesc,

Adrian

Editat de Ghost.Dog
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da... dar dupa o sa se exfolieze toata vopseaua, pt ca din cate stiu eu cam asta se intampla dak dai vopseau peste un strat deja existent... mai ales dak acel strat e deja lacuit...

 

 

So thanx for nothing!

Intai cureti cu o perie de sarma foarte bine cadrul. Unde vopseaua nu mai face priza si decojeste o sa cada. Ai sa vezi ca o sa dai peste zone unde credeai ca vopseaua este perfecta si dupa ce dai cu peria o sa cada. Cureti bine cu peria si pe urma degresezi. Nu trebuie sa te grabesti daca vrei sa iasa treaba buna.Daca ai bormasina cu perie de sarma te-ai scos din munca manuala. Spor la treaba.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ,cureti cadru cu smirghel mai fin ,granulatie de min. 200.pana matuiesti suprafata,chituiesti eventualele fisuri si neregularitati,finisezi chitul prin smirgluire cu smirghel fin .vopsesti cu spritz chit,matuiesti{smirgluiesti cu apa}si dupaia aplici vopseaua finala.

Sau apelezi la un vopsitor profesionist :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Solutia 1: frecat cu diverse chestii (smirghel, perie de sarma etc.) + chit + vopsea.

 

Solutia 2: sablat + baie de electroliza. Stiu undeva. Da trebuie sa duci cadrul chel chel, ca se sufla cu nisip sub presiune si apoi la electroliza se incalzeste la 2-3 sute de grade.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru a tine vopseaua pe cadru el trebuie slefuit si apoi se vopsestedar e destul de complicat sa-l faci tu acasa si sa-l faci bine.

Mai bine suna la NR. asta 0741199952 Cristii baiatu e meserias el slefuieste si vopseste foarte bine si subtire la bani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Solutia 2 m-ar interesa si pe mine dar mai la toamna ca acum ar insemna sa stau fara motor.Stii un nr. de tel., o adresa ceva de unde se face treaba asta?

195738[/snapback]

 

La ARCOM IAEC, e pe Timisoara, dupa ce treci de Valea Cascadelor, undeva pe dreapta. Lucreaza pentru nevoi proprii, dar daca stii la cine sa te duci, te ajuta. Eu am facut odata niste jante. Revino in toamna, si facem cumva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...