bogdan.marinescu Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Dap, s-a intamplat. Intamplarea a coincis cu momentul in care deja ma intrebam serios daca o sa se mai intample. Cum adica despre ce vorbesc ?! Despre intamplarea de mai jos, desigur Intamplarea din imagine va ateriza (absolut intamplator) in mainile subsemnatului, dupa ce se termina formalitatile cu RAR-ul si restul de nebunii. Adica in aproximativ doua saptamani, in teorie. Intre timp, acelasi subsemnat prezinta o moaca extrem de interesanta, dupa ce din intamplare a dat o tura cu ea si a realizat (vag) cam pe ce o sa-si sprijine (*cenzurat*) in viitorul apropiat: Multumiri sincere echipei de la Euroleasing Medias, care mi-au suportat toanele/intrebarile (si zau ca nu au fost putine) cu stoicism si au dat dovada de profesionalism si intelegere pe tot parcursul intamplarii. Cum care intamplare ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Niiiice! Brava, man! Sa ne vedem cu bine pe drumuri! Si la ARC ! . PS: de curand sunt si eu posesorul unui motorash. Mult mai mic , ce-i drept, but Who cares?!?! E mica da-i a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Felicitari, s-o stapinesti sanatos, e foarte frumoasa ! Bafta multa si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 Multumesc tuturor pentru gandurile bune PS: de curand sunt si eu posesorul unui motorash. Mult mai mic , ce-i drept, but Who cares?!?! E mica da-i a mea! Exact, who cares ?! S-o stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Nice! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 Gata. Dupa un indelung proces de deliberare, m-am decis: o cheama Lilith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadergrd Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Gata. Dupa un indelung proces de deliberare, m-am decis: o cheama Lilith 196005[/snapback] mestere toate urarile de bine.in general doar doresc binele tuturor si nu urez.acum situatzia e alta pentru ca tu traiesti visul meu ... si-mi pare bine pentru tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Multumesc mult, si bafta multa in implinirea visului. Nu inceta sa speri, se intampla cand te astepti mai putin. Trust me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 ma bucur ca te bucuri . sa-ti aduca numai bucurii ! aveai avatar cu SV galben de mult timp. il ochisei mai demult sau e coincidenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 6, 2005 Autor Share Postat Iulie 6, 2005 Thanks Dap, o ochisem de ceva vreme. Vreau ca intr-un final sa arate chiar ca cea din avatar, asa ca urmatorul pas va fi sa-i adaug pintenul acela suplimentar din partea de jos. Dar toate la timpul lor ... deocamdata trebuie sa invat s-o calaresc cum trebuie BTW ... nice Fireblade you got there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate