CoSSmiN Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 In sfarsit, a ajuns si R-ul meu. Am facut vreo 20 km cu ea, deci nu pot spune decat ca m-a incantat. Scuze pentru calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul, cele facute cu camera nu le pot pune, nu le accepta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnknownRider Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Foarte faina Cosmine!Sa ai mult noroc cu ea...Are personalitate Yamaha asta mica Se aude fain sau tipic 125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Sa o stapanesti sanatos ! PS.Cand bem ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Multumesc! De baut, dupa ce iau permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea..ca meriti, dupa atat asteptat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Am vazut una identica azi la yamaha in ghencea una alba troznita si una galbena:) Sa o stapanesti sanatos si fara incidente:) Bafta multa cu noua motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Foarte frumoasa S-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Sa o stapanesti sanatos!Multi km fara probleme!Sa ai Bafta cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sylver_dj Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ce-i frumos ii fromos... Asfalt uscat, sa o stapanesti sanatos... Bijuterie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Am vazut una identica azi la yamaha in ghencea una alba troznita si una galbena:)Sa o stapanesti sanatos si fara incidente:) Bafta multa cu noua motoreta Aia blue era a mea, pe la 6 am fost si am luat-o. Sa o stapanesti sanatos. Cat ti'au dat discount ca sa le porti sticker'ul? Am primt discount insa nu ca se le port sticker-ul... Eu am luat-o cu 3800 euro. Si da, o sa schimb suportul de numar, ma mir ca inca nu a zis nimeni nimic...O sa pun unul micut Mulumesc tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Foarte simpatica,sa faci multi km fara accidente! Cosmine bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 eu tot de la ei mi-am luat motocicleta si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i dau jos stickerele alea oribile si sa- montez numarul direct pe suportul motocicletei sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 eu tot de la ei mi-am luat motocicleta si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-i dau jos stickerele alea oribile si sa- montez numarul direct pe suportul motocicletei sa o stapanesti sanatos! Tot R125, sau Aprilia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cosmin e un emo cu R125 S-o stapanesti sanatos! Ai lav iu beibi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Tristule ce cauti pe forum, nu te-ai lasat? Gay mic ce esti Poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ba, au ras astia de tine! Ti-au dat guma tocita pe fatza Luni dau si eu avansu` ba . Ce? Numai tu sa ai? Eu am si permis ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Tristule ce cauti pe forum, nu te-ai lasat?Gay mic ce esti Poze noi Ce motoreta emo ai cu suportu ala de nr. Ba, au ras astia de tine! Ti-au dat guma tocita pe fatza Luni dau si eu avansu` ba . Ce? Numai tu sa ai? Eu am si permis ma EMOkid si la ce folosesti permisu...? Sa o stapanesti sanatos cosmine inca odata...stiu cum sunt primele zile dupa ce o ei, esti in extaz dupa o sa iti revii cu picioarele pe pamant...te asteptam prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Motoreta emo, adica se taie sigura? Thug, pana iti vine tie R-ul eu devin I N C O N S T I E N T. Am 105 km, in a 6-a la 4500rpm am 60km/h.Mai mult nu-i dau ca sunt in rodaj De saptamana viitoare sper sa incep sa-mi cumpar aceesorii. Editat Iunie 7, 2008 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Motoreta emo, adica se taie sigura? Thug, pana iti vine tie R-ul eu devin I N C O N S T I E N T. Am 105 km, in a 6-a la 4500rpm am 60km/h.Mai mult nu-i dau ca sunt in rodaj De saptamana viitoare sper sa incep sa-mi cumpar aceesorii. Pune-i stickere cu Nike si neoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Frumusica foc mobra! Felicitari si sa te bucuri cat mai mult de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Frumusica foc mobra! Felicitari si sa te bucuri cat mai mult de ea! Ms! Sunt multumit de alegerea facuta. Un mic video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Frumoasa alegere ! Sa o stapanesti sanatos ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Frumoasa motoreta! So stapanesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate