Florin Daniel Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Salutari tuturor....haide-ti sa ne cunoastem mai bina sa facem si noi o intalnire sambata viitoare pe la 10 la academie, ce ziceti ????.....sau sa cadem toti deacord asupra unei ore sau locatii.. stabilim un traseu sau stam la barfe Editat Iunie 7, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Suna bine . Eu sunt de acord cu ora ! BTW care Academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 daca sunt in bucuresti ma bag si eu. totusi, de obicei lumea e plecata in we. nu s-ar putea muta intalnirea vineri dupa amiaza sau mai spre seara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Suna bine . Eu sunt de acord cu ora ! BTW care Academie ? Academia militara (cea dintre Razoare si Eroilor) ca mai este una pe la piata Cosbuc, parca. Iar de mutat vineri (13.06.2008) spre seara este ok, ce ziceti....ora 19 ???? Editat Iunie 8, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) E bine si vineri seara pentru mine! Am inteles si care academie Eu stau in Aviatiei si zicem academie la cea de Politie din Baneasa ! Probabil ca ne intalnim in piatzeta aia din fata academiei militare, nu ? Editat Iunie 8, 2008 de Fanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 ok, atunci sa fie vineri seara la ora 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Contati si pe mine. La academie jos unde e parcarea aceea imensa vineri la ora 19 . De acolo vreti sa mergem undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Contati si pe mine. La academie jos unde e parcarea aceea imensa vineri la ora 19 . De acolo vreti sa mergem undeva? "Da acolo, de mers undeva stabilim la fata locului eventual ca "gaina" prin jurul casei. HAIDETI fratilor doar trei FZ -uri in tot Bucurestiul, nu pot crede asa ceva !!!!!!! Editat Iunie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Salut! Super idee cu fz- ristii (eu sunt old school, de, cu fzs) In weekend cu placere oricand oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Salut! Super idee cu fz- ristii (eu sunt old school, de, cu fzs) In weekend cu placere oricand oriunde. Super , suntem 5 pana acum.............haideti.....haideti ca se poate pana vineri la 0ra 19 mai aveti timp Salutari tuturor....haide-ti sa ne cunoastem mai bina sa facem si noi o intalnire sambata viitoare pe la 10 la academie, ce ziceti ????.....sau sa cadem toti deacord asupra unei ore sau locatii.. stabilim un traseu sau stam la barfe Cam astia suntem pana acum pentru vineri 13,06,2008 la ora 19 la academia militara(eroilor) 1 DUKE NUNKEN 2 METAL HEART 3 FANEL 4 DARE PAR 5 FLORIN-V Editat Iunie 10, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Bai da vineri nu e meci ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Bai da vineri nu e meci ? Eu unul sunt paralel cu fotbalul si nu sunt afectat dar daca o luam asa vineri este meci sambata pleaca lumea la mare duminica la vot etc..........nu mai ajungem niciodata sa ne intalnim. Pe la ce ora ar fii meciul si cine joaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Meciul e de la 21:45 , avem timp suficient. Ne oprim la un televizor si ne uitam si la meci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Meciul e de la 21:45 , avem timp suficient. Ne oprim la un televizor si ne uitam si la meci. A ... e bine ! Credeam ca e mai devreme . Nu ma pricep cu meciurile nici eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Cam astia suntem pana acum pentru vineri 13,06,2008 la ora 19 la academia militara(eroilor) 1 DUKE NUNKEN 2 METAL HEART 3 FANEL 4 DARE PAR 5 FLORIN-V Editat Iunie 10, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 acum ma duc si eu sa mi-o iau din service. nu prea aveti ce admira la ea, ca o sa cam circul fara carena, fara aripa fata si doar cu oglinda pe stanga. btw, s-ar putea sa o tai la mare de joi sau de vineri. nu stiu nimic, nu promit nimic. functie de vreme, de finate, de dispozitie... daca sunt in capitala, va onorez cu prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Cam astia suntem pana acum pentru vineri 13,06,2008 la ora 19 la academia militara(eroilor) 1 DUKE NUNKEN 2 METAL HEART 3 FANEL 4 DARE PAR 5 FLORIN-V HAI si altii ................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 help! /index.php?showtopic=223633 altfel n-am cum sa vin cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Meciul e de la 21:45 , avem timp suficient. Ne oprim la un televizor si ne uitam si la meci. Daca vreti sa va uitati la Franta - Olanda...da da...aveti timp suficient Daca vreti sa vedeti Romania cu Italia, sa stiti ca e de la 19:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Yup ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Salutari tuturor....haide-ti sa ne cunoastem mai bina sa facem si noi o intalnire sambata viitoare pe la 10 la academie, ce ziceti ????.....sau sa cadem toti deacord asupra unei ore sau locatii.. stabilim un traseu sau stam la barfe Intrucat meciul este la ora 19,00 o sa mutam ora de intalnire la ora 21,00 ,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ok pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) salut, si eu sunt FZS-ist dar din pacate nu pot in weekend. poate ne vedem azi pe la arc. @ Fanel: si eu stau tot in aviatiei, str Capalna Editat Iunie 11, 2008 de Ceapa, The Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) salut, si eu sunt FZS-ist dar din pacate nu pot in weekend. poate ne vedem azi pe la arc. @ Fanel: si eu stau tot in aviatiei, str Capalna Nu-i bai ca nu poti veni vinerea asta poate data viitoare esti liber. Oricum o sa stabilim acolo cum si cand sa mai facem o intalnire. Pentru diseara daca scap de la job, vin dar in principiu ajung........mai ales ca am jobul la casa presei Editat Iunie 11, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) tot n-am reusit sa ii dau de cap franei. a ramas tot in service, cel mai devreme o sa fie gata sambata. deci n-am cum sa vin sa ne vedem. asa ca o sa plec la mare si vin duminica. ne vedem la urmatoarea intalnire; poate-mi fac si carena si apripa pana atunci. Editat Iunie 11, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate