alexrider Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 A fost primul meu festival...o sa imi iau notite pt next one:) Ziceai ca ai avut cortul langa discoteca? sa nu imi zici ca esti tipa din poza....) super tipa , am fost colegi de palier la cort , respect pentru ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 vreau si eu poza aia te rog cine imi da si mie poza de la avatarul ispitei ? ispita? e super marf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cu mine nu vrea nimeni poze, nu??? lasa.. lasa... )=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) deci fratilor.. nu am alte poze decat cele ce le-am postat... asta dak nu vreti poze cu mine aparte...... k am primit cateva intrebari p net de la mai multi dak mai am poze.. nu.. nu am...altele decat alea.. am pus adresa pt oamenii cu care am venit acas si nu am apucat sa schimb nici o adresa d mail telefon nimic... desigur dak aveti poze de dat si nu le puneti p forum iar nu ma supar sa trimiteti.. asfalt uscat! Editat Iunie 12, 2008 de Hell_Rider_Edy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cu mine nu vrea nimeni poze, nu??? lasa.. lasa... )=)) As cere eu....da mi-ai dat deja.... :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 faina intrunire/intalnire.pozele sunt superbe nota 10 tuturor care a-ti fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackasha Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 neata neata oameni buni.... care imi spune si mie cand este intrunirea de la ghiorgheni ....????astept un offline pe id (ackashamotor).... merci mult ... poate ne vedem pe acolo ... asfalt uscat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cu mine nu vrea nimeni poze, nu??? lasa.. lasa... )=)) eu vreau cristi_cristian112000 ym Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 cu mine nu vrea nimeni poze, nu??? lasa.. lasa... )=)) dak tot te oferi sa vada si ochiul meu ce poze ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 slava domnului de clubul ala ca eram turbat de atata rock imi macina creierii, clubul m-a uns pe inima chiar daca nu prea am putut dormi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) Mit de la Roman Editat Iunie 14, 2008 de Mit_cel_mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 cateva poze...stiu, cam tarziu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Dupa cum am mai scris mai sus....cine mai vrea poze sa dea add la id meu sebiantonie si va trimit pe mess...ca merge greu tare upload-ul si imi e lene sa stau sa bag cate o poza la 5 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Mit de la Roman :P super tare dar nu intrece ij-urile de acum 2 ani. atunci a fost show total in piscina aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 alo, omenirea, sare careva filmu ala cand era raptor pe motoru lui rosu cu trei gagici si facea ture pe insula la pranz duminica?? sau poze???:-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mit_cel_mic Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 super tare dar nu intrece ij-urile de acum 2 ani. atunci a fost show total in piscina aia tot Mit din roman cu Ilie au fost si acum 2 ani cu Ij-urile doar ca anul asta a lipsit Ilie din bazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 tot Mit din roman cu Ilie au fost si acum 2 ani cu Ij-urile doar ca anul asta a lipsit Ilie din bazin atunci sareau de pe ele si le lasau sa mearga singure direct in perete ....prea tari erau fazele alea. sunt facute filmulete ceva de atunci ca tare imi e dor sa le vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 cateva poze...stiu, cam tarziu... lasa man.. niciodata nu e prea tarziu.. macar sa nu uite lumea sa si sa aiba rabdare sa le urce p taote p net...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 si eu cu cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KreKt3Bat Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 alo, omenirea, sare careva filmu ala cand era raptor pe motoru lui rosu cu trei gagici si facea ture pe insula la pranz duminica?? sau poze???:-o Da chiar....are cineva poze sau video? Pana una alta mai bag eu ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 eu am..100 de filmulete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 eu am..100 de filmulete.. Vreau si eu..poti sa trimiti pe mess?? iti trimit si eu poze si filme daca vrei.. ID meu e sebiantonie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Vreau si eu..poti sa trimiti pe mess?? iti trimit si eu poze si filme daca vrei.. ID meu e sebiantonie alea de la tine le am.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leo_vladutz Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 prea fain festivalul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Frumoasa intrunire...este al patru-lea an de cand vin,cu mare drag,la Bacau Scuza-ti calitatea,cantitatea si ordinea pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate