Sari la conținut

Incidentul Care S-a Petrecut în CrângaÂşi


Taurasu
 Share

Postări Recomandate

Incidentul care s-a petrecut în CrângaÂşi. Cei doi bărbați nu s-au înțeles care să treacă primul.

Motociclistul s-a enervat la culme când a văzut că era cât pe ce să fie strivit între două dube. ÂŞi-a abandonat motorul Âşi a sărit la Âşoferul care nu i-a dat se pare prioritate în intersecție. Până să vină polițiÂştii, nimeni nu a reuÂşit să îi despartă.

 

 

http://www.protv.ro/stiri/eveniment/un-sof...-fara-mila.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

taurasu pe scuter Malaguti, ,ce griji ai si tu. ....te-oi fi simtind si tu parte a comunitatii motociclistilor. .de ce nu faceti si voi ma un forum doar pentru scuteristi????! Si sa va implicati acolo doar?! si doar dupa ce va luati motor sa mai va bagati in seama pe aci. Asa ar fi corect. .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost salutat de scuteristi pe carosabil. Usor mirat, dar m-am gandit ca si ei aspira sa se dea pe un motor adevarat, intr-o zi, nu doar pe o varianta mai solo a RATB-ului.nu mercedes, ci chinezo-koreeana .nici o problema. .toti dorim, la orice varsta, altceva decat ne permitem la o anumita varsta. .cand putem ,daca putem, e o chestie de destin, pana la urma. Ceea ce ma agaseaza lejer este ca unii vor sa sa dea cu parerea acolo unde nu au nici o treaba. .da, ok, e misto sa vrei sa intri la grupa mare, macar teoretic, pe un forum, dar daca respectivul incepe sa se lupte in pareri pe un teritoriu strain lui, . .de care el nu stie ca ii e strain, dar zice ca ii este prieten, doar pentru ca are si el doua roti, atunci apar probleme. . .problema tipic romaneasca. . adica hai sa ne bagam in seama, ca daca dau tare cu gura ma afirm. . problema lor este ca nu stiu ca aici, pe un forum moto, nu de scutere, calca pe un teren plin de mine antipersonal. . .interzise de ONU. . adica.,. .voi nu stiti nici 10 la suta din ce se face budinca asta. . .dar dati cu gura. .ca in rest. .dupa ce va luati 10 bastarce in freza de la incercati in bransa asta, chelalaiti usor inapoi la mama acasa. . .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu nu inteleg care e problema cu " scuteristii"...parca ar fi securisti...! si eu am scuter, merg echipat frumos, sui sunt sigur ca daca multa lumea si ar cumapra scutere nu ar mai fi haosul asta in trafic! in Italia, Spania, Grecia e plin!

 

la cate scutere sunt, chiar ma mira ca sunt atat de putine accidente in comparatie cu moto!

 

pe de alta parte, ma enervez si eu cand vad scuteristi fara echipament adecvat!

 

alt lucru important...un scuterist are 90% sanse sa devina motociclist! cand o sa se urce pe moto , o sa se descurce mult mai bine in trafic!

 

parerea mea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si unde se trage linia intre scuterist si motociclist? Un Gilera GP800, cu transmisie pe lant, 80 si ceva de cai si viteza maxima 200 km/h e tot vehicul de scuteristi aspiranti? Dar un Suzuki Burgman 650? Dar o Aprilia RS50 e de scuteristi, ca nu necesita permis? Sau Aprilia Mana nu e tot un fel de scuter, ca are transmisie automata? Ce mai suferim de clasificari pe-aci... Din punctul meu de vedere, daca are doua roti si motor, plus atitudinea (cat de cat) corecta, e de-al meu. Nu neg ca sunt multi cocalari pe scutere care nu au nici macar o fibra de biker in ei, dar exista, in acelasi timp, destui scuteristi responsabili, multi dintre ei avand si permis categoria A, eventual chiar o motocicleta pe langa scuter. A, by the way, daca il vedeti pe Ionut Mistode in trafic (liderul clasamentului in ambele campionate de viteza - categoria Superbike , pentru cine nu stie), sansele sunt sa fie pe un scuter. Si ghiciti ce scuter... Malaguti de 50 cmc. So, which is which? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imaginea scuteristilor imi pare foarte rau sa iti spun dar este data de cocalarii si de cei care transporta pizza pt ca sunt peste tot (cata frunza si iarba), iar cat despre Gilera GP800, Suzuki Burgman 650 sau lideri din campionate de superbike, sunt de o raritate rara :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lol, de unde a plecat topicul si unde s'a ajuns. Raptore, esti un flamer, te supara scuteristii sau ce?. Ce treaba are faptul ca initiatorul topicului are scuter? :)

La mine la job, in cladire, e un tip care vine zilnic pe un scuter alb dragutel (XOR scrie pe el), si l'am vazut cu Casca Arai si jaca de piele. Tu ce zici raptore, asta e DOAR scuterist? :)

Editat de strumfuadi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...