carlos* Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 Vreau sa cumpar un NSR iar proprietarul spune ca are montat un Kit Pollini pe el. Cum fac sa il identific pe motor si mai ales cum verific daca i-a marit puterea cu citi cai zice el? Apropo nu am motor si nici nu ma avut, deci la partea tehnica nici o treaba nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 Te uiti sub pantaloni... Pai nu prea ai cum decat daca a schimbat si camasa la piston si atunci ar trebui sa scrie pe ea Pollini. Daca nu... atunci nu prea stiu cum, ca doar n-o sa-i desfaci la om motoru'... Si eu am kit Pollini pe un RS 50, dar cu tot cu camasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Octombrie 28, 2003 Autor Share Postat Octombrie 28, 2003 Pai m-am uitat dar nu s-a vazut nimic, probabil ca frigul era de vina. Sper! . Serios, cu cit poate sa iti mareasca puterea kit-ul asta? Se poate de la 15 CP sa se duca la 29 CP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 Sa nu exageram.... Poate daca are alta cilindree si alt carburator, atunci poate, dar oricum nici chira atata. La mine (e marit de la 50 la 700 cc plus carburator race marit si am am primit vreo 4-5 CP in plus... daca or fi si aia??!! Deci aste-as povesti... Motoarele italiene de 125 au intre 27-33 CP din fabrica, dar NSR 125 are intr-adevar doar 15 CP. Poate cu un set de italiana, cu cutie de vit si carburatie, poate ca s-or face minuni din astea... Bafta oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 La mine (e marit de la 50 la 700 cc plus carburator race marit si am am primit vreo 4-5 CP in plus... daca or fi si aia??!! cam putin la cilindreea finala la care ai ajuns....700cc este o greseala dar nu am putut sa ma abtin...asta seara sunt pus pe shotii si-i corectez pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 30, 2003 Share Postat Octombrie 30, 2003 Te uiti sub pantaloni... Pai nu prea ai cum decat daca a schimbat si camasa la piston si atunci ar trebui sa scrie pe ea Pollini. Daca nu... atunci nu prea stiu cum, ca doar n-o sa-i desfaci la om motoru'... Si eu am kit Pollini pe un RS 50, dar cu tot cu camasa... Pai nu prea ai cum decat daca a schimbat si camasa la piston si atunci ar trebui sa scrie pe ea Pollini. NSR-ul nu are camasa, are cilindrul turnat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Octombrie 31, 2003 Share Postat Octombrie 31, 2003 Intr-adevar erau doar 70 cc si era o greseala de viteza... doar suntem la viteza aici, nu? Cat despre cilindrul turnat... n-am stiut. Asta inseamna ca trebuie sa intrebi pe cineva care stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Noiembrie 1, 2003 Share Postat Noiembrie 1, 2003 Daca nu are schimbat si carburatorul (adecvat setului) si evacuare Pollini, mare lucru nu s-a rezolvat in privinta performantelor, in schimb v-a "manca" ceva mai mult. Daca vrei ceva mai puternic la 125 intra si uita-te AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate