cosminake Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Avem un punct vrem mai mult ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 eu zic ca luam campionatu.... =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 minim 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 HAI ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 pana acum suntem bine... ...daca ne loveste si un pic de noroc.... hai romania!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Ne trebuie atac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 batem Olanda, inca un egal cu Italia si aia e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 ce prostie, discutii despre fotbal aici! bine macar ca e la scuteristi! ce bine a fost acum prin buc, ca era pustiu, toti fraierii lipiti de televizoare! hai romania? hai sa fim seriosi. mi i ciuda ca nu au pierdut. cine?gasca aia de infumurati, tarani mingicari, cu figuri in cap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 acuma sincer ce ma deranjeaza cel mai mult la echipa asta ii nicolita...ala nici dear putea nar vrea sa deie gol.....o tot inaintat becali bani sa intre atatia stelisti in echipa romaniei.de ce nu se numeste steaua? da aici vorbim,ca nom cauta forumuri de fotbal,tre s ane dam si noi scuteristi parerea despre fotbal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Parerea mea despre fotbal: In TOP 5 cele mai idioate chestii din lume. Si a tine cu Romania e infantilism cras. Ce v-a dat voua Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Mda... daca erai microbist ma intreb ce ziceai despre motociclism! Inseamna ca n-ai fost niciodata pe un stadion ( Peluze ), sau intr-o grupare sa vezi atmosfera! E Dumnezeiesc. Corect, sunt unii care numai sa distruga stiu. Dar poate nu stii cum e cand se canta! Si cand se canta frumos. Fotbalul nu inseamna numai se te uiti la o minge cum se plimba. E sentimentul in sine. Atmosfera, coregrafiile. Fluierul de inceput, de final, un penalty, etc... Eu sunt la fiecare meci in Ghencea in Peluza Nord. De abia astept sa inceapa UCL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 ce prostie, discutii despre fotbal aici! bine macar ca e la scuteristi! ce bine a fost acum prin buc, ca era pustiu, toti fraierii lipiti de televizoare! hai romania? hai sa fim seriosi. mi i ciuda ca nu au pierdut. cine?gasca aia de infumurati, tarani mingicari, cu figuri in cap? nea' caisa,fraier esti tu,impreuna cu grupu tau de homosexuali.du'te si uita'te la scooby doo si lasa comentariile fara rost,si insultele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Corect! De aia se duce tzara de rapa! De voi astia care pleaca peste hotare si uita romana. Trebuie sa fii mandru de tara ta, chiar daca e vai de capu` ei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 care homosexuali???? daca vreau sentiment, ma dau cu motoru. nu am insultat pe nimeni. in afara de fotbalisti, care nu sunt fraieri deloc, sunt niste smecheri care o duc bine pe spinarea voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 care homosexuali????daca vreau sentiment, ma dau cu motoru. nu am insultat pe nimeni. in afara de fotbalisti, care nu sunt fraieri deloc, sunt niste smecheri care o duc bine pe spinarea voastra. n-ai insultat pe nimeni? ce bine a fost acum prin buc, ca era pustiu, toti fraierii lipiti de televizoare! chiar esti homosexual....vezi ca sunt niste desene cu o vaca pe cartoon network.go hard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mai smekere, si daca as fi homosexual care e problema ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mai smekere, si daca as fi homosexual care e problema ta? nici una....go fuck someone ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 deci cei care urasc fotbalul sunt homosexuali, asta e marea ta logica? te-ai atacat ha? s-a legat cineva de jucaria, ta extraordinara fotbalul? ia zi ce frumos strigi tu de la peluza, chestii gen "ne pisam pe voi?". mai macho man! daca stai si strigi in gasca "va batem, va rupem" si alte ineptii nu ai facut nimic! nu tu bati pe nimeni ci unii gen mutu si alti extraordinari eroi care facbanipe barba fraierilor care se bucura cum dau ei cu piciorul in minge si isi omoara timpul excitandu-se pe la tv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Corect! De aia se duce tzara de rapa! De voi astia care pleaca peste hotare si uita romana. Trebuie sa fii mandru de tara ta, chiar daca e vai de capu` ei ... Nu e chiar vai de capu ei...Uitate in jur si vezi cate masini luxoase vezi... . ............Cine de pe aici practica pescuitul sportiv??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Eu. Pe matasari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 deci cei care urasc fotbalul sunt homosexuali, asta e marea ta logica? te-ai atacat ha? s-a legat cineva de jucaria, ta extraordinara fotbalul? ia zi ce frumos strigi tu de la peluza, chestii gen "ne pisam pe voi?". mai macho man! daca stai si strigi in gasca "va batem, va rupem" si alte ineptii nu ai facut nimic! nu tu bati pe nimeni ci unii gen mutu si alti extraordinari eroi care facbanipe barba fraierilor care se bucura cum dau ei cu piciorul in minge si isi omoara timpul excitandu-se pe la tv! esti dus omule.....nu ma duc pe stadioane stai linistit....nu tip si urlu.....fotbalul este o pasiune,precum si motociclismul....ma uit la tv.so?macar nu o ard aiurea in poponeata cu baieti pe cartoon network.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 man, tu ai o obsesie: arsul cu baieti si cartoon network . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Frate!!! CAND TE VEI DUCE PE UN STADION INTR-O PELUZA, JOS LA GARD, ATUNCI SA VORBESTI DESPRE SCANDARI ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 sincer, cred ca e un dezechilibru mai mare sa fii disperat dupa fotbal decat sa fii gay. lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 sincer, cred ca e un dezechilibru mai mare sa fii disperat dupa fotbal decat sa fii gay. lol am ajuns sa intru in polemici cu homosexualii...hai gata...eu ma retrag.bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate