suzuki_pill Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am un gsxr 600 k7 are 4000km pana azi a mers perfect dar acum am observat ca imi patineaza ambreiajul adica nu conteaza in ce treapta de viteza ma aflu daca bruschez acceleratia turometrul sare dar motorul nu isi schimba viteza prea mult,apoi incepe si motorul sa prinda viteza dar se simte ca patineaza asta nu se intampla daca accelerez mai usor ,uleiul lam schimbat de vrea 3 zile am pus motul 10-40,ce e de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am un gsxr 600 k7 are 4000km pana azi a mers perfect dar acum am observat ca imi patineaza ambreiajul adica nu conteaza in ce treapta de viteza ma aflu daca bruschez acceleratia turometrul sare dar motorul nu isi schimba viteza prea mult,apoi incepe si motorul sa prinda viteza dar se simte ca patineaza asta nu se intampla daca accelerez mai usor ,uleiul lam schimbat de vrea 3 zile am pus motul 10-40,ce e de facut? Motorul are 4000 km sau ai mers tu 4000 km? Eu am patit acelasi lucru. Am schimbat uleiul si a inceput sa-mi patinze. Eu l-am schimbat dar aveam 27.000 km cu el. Eu zic ca e dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 motocicleta are 4000 km din cate mi sa spus are ambreiaj antihopping pus de serie !?!asta complica cumva lucrurile?sau se schimba ca cel clasic lamelele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Verifica sa nu fie cablul de ambreiaj prea strans . In 4000km un ambreiaj nu se uzeaza asa tare decat daca tii in mod special sa faci asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 nu e cablul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) a mai patit un prieten la fel, acelasi numar de km, aceleasi simptome. el a avut un disc de la ambreiaj prea strans si nu cupla. mergi cu ea la un service suzuki. Editat Iunie 10, 2008 de racheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 de ce la servis il schimba altfel ????? am desfacut ambreiajul am scos toate placutele le-m pus la loc am mai strans putin surubul din mijloc care regleaza axul care actioneaza ambreiajul si vad ca acum functioneaza iarasi bine!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate