bubucaty Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Startul in aceasta calatorie s-a dat cu prilejul intrunirii de la Cluj , Seth Fire. Intalnirea cu prietenii la ARC : Desi previziunile meteo anuntau cu surle si trambite ploaie, pana la Tg Mures nu am avut probleme, vremea a tinut cu noi. Am ajuns cu bine in superba locatie aleasa de catre organizatori. Aici am fost intampinati cu un calduros ,, Bine-ati venit !,, , binecunoscuta palinca , impodobiti cu bratarile galbene si insignele frumos colorate. Campingul era al nostru , doar cateva corturi desfacute si muuuuuulta, muuuuulta verdeata, o nebunie de loc , ce mai. Baietii de la catering lucrau asiduu gata sa ne rasfete cu o ciorba de burta si un gulas cum numai in acea zona se face, noi am dat din coate rapid sa ne desfacem corturile si sa ne spalam odraslele . Ceva mai tarziu au inceput sa apara si prietenii care nu au putut fi alaturi de noi de dimineata si atmosfera a inceput sa se incinga usor , usor: A 2-a zi a urmat o parada foarte bine organizata urmata de concursurile specifice intrunirilor moto : Duminica dimineata am inceput sa ne strangem lucrurile si sa o intindem catre alte tarumuri frumoase cum ar fi : Stana de Vale si Castelul Corvinilor,. Pe seara am ajuns acasa cu totii acasa, cu bine, obositi dar fericiti dupa un weekend plin si frumos O excursie ce a lasat in urma amintiri frumoase si locuri prin care vom vrea sa pasim din nou. Oamenii cumsecade si un cu totul alt ritm de viata comparativ cu cel din Bucuresti. O placere sa tot calatoresti pe meleagurile transilvanene ! Tin sa le multumesc celor ce mi-au fost alaturi pentru frumoasa companie si prietenie de care au dat dovada ! PS - Pentru mai multe poze de la intrunirea de la Cluj accesati link : /index.php?...20&start=20 Editat Iunie 10, 2008 de bubucaty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Super pozele, cred ca super si plimbarea fuse. Vom fi si noi data viitoare la sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Minunate pozele.Bafta pe viitor si la cat mai multe ride-uri in siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Mda.. super....... la Iulius ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Am tot urmarit plimbarile voastre inca de anul trecut, de cind am devenit si eu motociclist si am descoperit acest forum. Sunteti un grup grozav. FELICITARI si la cit mai multe plimbari reusite! Incercam si noi, aici la Iasi sa formam un grup de plimbareti la fel ca al vostru. Sper sa si reusim. Pina acum a iesit ceva. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Mda.. super....... la Iulius ati fost? Normal, am fost....toate drumurile in Cluj duc la Iulius Mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) eyyyyyyy , ce printesa avem aici ps: bine ati revenit Editat Iunie 13, 2008 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonutzy_01 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 vreau sa vand si eu un suzuki rf 600 , 600 cmc, 5 trepte, 104 cai putere, rosie, adusa din germania ,inmatriculata si nerulata in ro.....3000 euro fix. 0741.488.260 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 vreau sa vand si eu un suzuki rf 600 , 600 cmc, 5 trepte, 104 cai putere, rosie, adusa din germania ,inmatriculata si nerulata in ro.....3000 euro fix. 0741.488.260 mai baga o fisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) bravo, frumos, felicitari la cat mai multe ture, vara d'abia a inceput... dati si voi un tel cand mai sunt evenimente d'astea cu cortul, concerte, motoare,... /index.php?...p;#entry1260837 Editat Iunie 16, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Cum ii spuneam si lui Rocristea la arc, pozele sunt extraordinare, peisaje si drumuri tare frumoase si pline de aventuri. Abia astept sa vad urmatoarele poze din turul tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate