Sari la conținut

Problema Pornire Yamaha Fz6


Postări Recomandate

salutare

am si eu o problema cu o yamaha fz6 din 2004..25 000 km

de cateva zile numai porneste(decat impinsa) din cauza ca in momentul cand dau la automat se aude cum se cupleaza demarorul dar se invarte in gol..am dat jos capacul unde se afla coroana pe care cupleaza demarorul si pare ca nu se bloceaza astfel incat electromotorul invarte coroana in gol..

imi poate explica si mie care e principiul de cuplare al coroanei pe vibrochen??nu as vrea sa ma apuc de desfacut pe nestiute..

precizez ca azi am pornit-o impinsa si dupa ce am mers cu ea..am oprit si a pornit de cateva ori la rand..am ajuns acasa..nu a mai pornit..

a mai patit cineva asta??

va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu stiu la tine exact cum e dar la yamaha virago e cu niste bile cilindrice, principiul in mare e simplu ... in momentul cand electromotorul invarte volanta bilele se distanteaza si prind pe o coroana ce prin pinioane transmite miscarea motorului, iar cand motorul a pornit turatia motorului fiind mai mare fatza de cea a electromotorului nu mai prinde ca sa invarta, e cam acelasi principiu ca la bicicletele cu butuc autormat daca stii despre ce e vorba ... de obicei se tocesc bilele ... acum nu stiu cum e la tine, cel mai bine cauta manualul ca acolo tre sa ai sigur o diagrama cu motorul, si iti arta ce si cum cu electromotorul, daca intradevar e pe bile cilindrice, poti cauta pe la rulmenti MARI cu bile cilindrice si sa iei de acolo, ideea e sa fie la aceleasi dimensiuni ca originalul

 

mai bine desfa si uitete eventual faci poze pe masura ce avansezi in necunoscut, ca la final sa stii cum au fost puse totate, sa nu ramai cu el desfacut ... mi-am aruncat si eu ochii prin manual si iti arata de te doare capul, cel putin eu nu am inceles nimic ... m-am uiatat si pe manualul utilizatorului si pe cel de service si nu arata nimic concret despre aia ... sunt cateva diagrame, eu unul nu am inteles nimic din ele ...

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am gasit un manual si din cate imi dau seama cred ca are un ambreiaj acolo..si scrie cum se verifica si e clar ca la mine e dus..

acum ..stie cineva de unde as putea comanda??puteti recomanda ??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai pana nu stii exact ce piese sunt defecte nu o sa stii ce trebuie comandat! Ori o duci la un service sa-ti zica ce trebuie schimbat ori te apuci tu sa desfaci si sa vezi ce nu e ok.

Un site bun pe care gasesti piese de motoare de la bloc motor pana la saibe este bikebandit.com, dar transportul pana in ro costa 150$

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...