alecsxander Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Been there, done that De unu singur ma intorceam acasa la podu de la Periboina cu coada intre picioare ! Oricum e mai frumos in turma ! La intoarcere puteai sa o iei pe la ecluza Esti foarte curajos ca te-ai incumetat singur P.S.: aparatu ala foto e mai scump ca DRu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Parca-l vad pe vecinu' pe acolo Tin sa repet, ecluza e rupta din iarna, singura cale de scapare, acum, e vaporul. Asta daca nu vrei sa treci inapoi pe la Periboina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gotlib Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 bravo ! pt. excursie si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 o sa vedeti voi cum se va trece acea ecluza rupta, trebuie sa strangem iar gasca aceea din imagine si veti vedea ce urmeaza ! ''Fiule risipitor'' ce mai faci ? ma bucur ca ai ramas acelasi - zambet si inconstienta ''financiara'' asa se citaeste in po za.cred ca pe la 1/2 din august trebuie sa rescriem istoria: VORBESC SERIOS ! felicitatari singuraticule daca mai ai chef sa vi si prin august, ne-ar face placere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 superba calatorie ai facut..de vis si eu am avut ocazia sa vad gura portitei acum vreo 2 saptamani si chiar am intalnit doi motociclisti, unul cu un bmw 650 si celalalt cu un transalp negru mat..saracii erau chinuiti rau de caldura si mai ales de portiunea aia ingusta care ar fi singura cale de acces cand o sa mai cresc putin, sigur o sa incerc si eu acest traseu:) bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 felicitatari singuraticule daca mai ai chef sa vi si prin august, ne-ar face placere ! Chef as avea, bani nu Luni plec in turul Romaniei pentru 2 saptamani. Totusi, de pe 8 pana pe 10 voi fi la mare. Ai telefonul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 motorisca asta e sortita sa bata tara grav , dupa cate vad . sa pregatesti fundul de tabaceala . bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate