Vici Biker Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Dap ... sambata ( 14.06.2008 ) vulcanii noroiosi, o luam pe buzau viteza de croaziera : 90-100 km/h Se pleaca la ora 9:00 din benzinaria MOL dupa al 2-lea pod de pe DN1 ! Ne intoarcem seara deocamdata suntem sigur 3 motoare : varadero 125 , cbr 125(naked) si un ZX9 , doritorii sunt asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 haideti baieti indrazniti:)).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nimeni:-s acceeptam si fete:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAIDUC Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 nimeni:-s acceeptam si fete:)) mai bine mergeti cu noi sambata la Slanic Prahova si duminica la pestere Dambovicioara. E frumos si la vulcani ,am fost anul asta de ori.Sa mergeti si la Paclele Mari si le cele mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 mai bine mergeti cu noi sambata la Slanic Prahova si duminica la pestere Dambovicioara.E frumos si la vulcani ,am fost anul asta de ori.Sa mergeti si la Paclele Mari si le cele mici. mai multe detalii te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 mai multe detalii te rog Se mai pleaca ......... stam sambata si duminica ..... cati km sunt ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Bucuresti Ploiesti e ok pe DN1, insa apoi Ploiesti-Buzau e cu 2 benzi ingusta..asfaltul bun dar e linie dreapta si toata lumea se depaseste riscand mult de tot... Sa luati in vedere si varianta Bucuresti-Urziceni-Buzau care mi se pare mult mai ok. Plimbarica placuta si sa vedem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Recomand si eu ruta Bucuresti - Urziceni - Buzau - Ciuta - Nehoiu. Drumul este intr-o stare foarte buna, pana in Buzau se pot racori cei ce cauta viteza si de-acolo ceilalti care adora virajele. Pe cealalta ruta, intre Valeni si Patarlagele stiam ca drumul este plin de gropi, si nici nu cred ca l-au facut ... Sa aveti vreme buna si sa va distrati ! Fara incidente neplacute ... fiti maturi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ei bine? cum a fost ? a mai fost ? poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 pai s-a tinut chestia... pana la urma am vost doar eu si vici;).... traseul a fost bucuresti=>urziceni=>buzau=>vulcanii noroiosi=>nehoiu=>siriu... de acolo ne-am despartit... vici spre bv.. eu spre urziceni... drum beton... ploaie 1 min max 2... scorurile zilei indica peste 500 de km parcursi:))... p.s... am fost si la o manastire... in drum spre nehoiu;) uitati un link;) /index.php?...p;#entry1261085 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate