HAIDUC Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Miroase a weekend ... unde mergem ? Pentru duminica se organizeaza o mica iesire la pestera Dambovicioarei - plecarea dumica dimineata, masa e pe drum, intoarcerea e seara Doritori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Daca nu se iveste ceva si pot merge si eu, vin cu cea mai mare placere. Sper sa nu intervina nimic. Chiar imi doream o iesire in weekend. Poti sa-mi dai mai multe detalii, cate motoare merg, cu ce viteza se merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAIDUC Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Daca nu se iveste ceva si pot merge si eu, vin cu cea mai mare placere. Sper sa nu intervina nimic. Chiar imi doream o iesire in weekend. Poti sa-mi dai mai multe detalii, cate motoare merg, cu ce viteza se merge? pai sigur vin 2 honda transalp. s-ar mai putea un chopper si un motor de viteza. Mergem de placere ,nu sa ne intrecem. Duminica vor mai fi si colegi de ai mei cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Ash veni si eu daca iasa schema cum trebuie, cu un lc4. Sa postati va rog un loc si ora de intalnire pt plecare cand o stiti. Hai Romania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAIDUC Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 Ash veni si eu daca iasa schema cum trebuie, cu un lc4. Sa postati va rog un loc si ora de intalnire pt plecare cand o stiti. Hai Romania! sambata la 8:30 la benzinarie la LUKOIL-cea de dupa podul Constanta(pe Chitila) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Pai cum sambata ca ai zis ceva de duminica, eu maine nu pot ca sunt prins. Daca e duminica merg. Astept un semn. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 daca mergeti duminica merg si eu cu ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAIDUC Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 daca mergeti duminica merg si eu cu ninja pai si duminica plecam,depinde de vreme duminica plecam de la 9 din parcare de la cora. (dc ne intoarcem cu bine azi) mai bine vb la tel. in seara asta 0726256052 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Daca se merge maine merg si eu. Va rog sa anuntati de unde se pleaca. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 la care Cora ne vedem ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Pai pe unde sa mergem? Pe Pitesti sau pe Ploiesti-Predeal-Bran? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 pai ce sa cautam pe pitesti??? trebuie sa mergem Sinaia Moreni Padina...acum na nu stiu pe unde vrea organiserul sa ocolim(eu nu zic nu cand e vb de ocolit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 OK deci eu unu ma bag si zic sa facem o lista am vazut ca mai sunt si alti doritori de iesire pentru maine 1. Silviu2403 - BMW 650GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 pai ce sa cautam pe pitesti??? trebuie sa mergem Sinaia Moreni Padina...acum na nu stiu pe unde vrea organiserul sa ocolim(eu nu zic nu cand e vb de ocolit pai daca mergeti asha cum spui tu...o sa fie cam urat pentru vitezana si choper... drumul e forestier si nu e scurt deloc... vreo 30 km pana la Padina tot sunt. daca nu gasiti o alta varianta puteti merge bucuresti - targoviste - sinaia - predeal - rasnov - cheile dambovicioarei sau bucureti - pitesti - campulung - cheile dambovicioarei ... evient mai e DN 1 dar personal nu-mi place deloc oricare ar fi drumul, va urez de pe acum drum bun si vreme frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 despre chopper nu stiu,dar vitezica mea serveste saptamanal coclau,drum forestier si alte derivate ... deci, la care Cora ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 PAi nu stiu la care cora ca nu eu am initiat excursia, banuiesc ca din militari. Am citit pe celalalt topic ca nu prea ar fi drumul bun pana la Pestera. Ideea e ca eu prefer sa ies maine undeva dar nu prea m-as baga pe coclauri sau noroaie. Ca viteza de croaziera cam cat se merge? 90-100? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 asteptam initiatorul topicului sa dea mai multe detalii,din ce am inteles e plecat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bastard Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 As veni si eu maine adica duminica!!!! Dar observ ca nu prea s-a stabilit mare lucru!!!! mai multe detalii: care cora, ce ora, cati suntem pana la urma??? Am sunat acum pe numarul de telefon pe care l-a lasat HAIDUC dar cred ca are telefonul inchis!!! Deci ne mai facem haiduci maine sau nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Pai atunci hai sa mergem noi undeva daca cel care a initiat nu mai apare in peisaj. Propuneti ceva? Eu prefer un 90-100km/H vit croaziera si fara coclauri si noroaie, o plimbare de recreere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bastard Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Silviule!!! Salut!! nu crec ca ma duc nici eu cu baetii la Orsova ca e ceva de mers!!! ia zi la cat pleci tu spre alexandria ca as veni si eu??? pe unde stai?? iti las telul meu da un tar 0724.109.639 Cosmin!!! silviule nu-mi da bip cu nr privat ca nu am cum sa te sun inapoi!!! silviule nu-mi da bip cu numar privat ca nu pot sa te sun inapoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) Deci?... Se mai merge undeva maine... adica azi (si anume duminica)? As presta si io o plimbare. Poate un Transfagarasan si putin iesit de pe asfalt prin zona Bran-Fundatica la intoarcere? Daca va hotarati las aici un nr. de tel.: 0723 622.680 Andy PS: aaa, si am uitat: vin cu un Transalp... asa ca viteza de croaziera e de enduro-touring. Editat Iunie 14, 2008 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salut, eu cu bastard am zis ca merem spre alexandria sunt cam 120km dus, eu am tot enduro-touring asa ca daca vrei sa vi este ok. Noi ne vedem pe la 9 - 9.30 unde nu stiu inca. Eu sstau in Timpuri Noi, eventual la benzinarie la Agip. Sper sa nu ploua atata tot. Te sun cand hotaram ce si cum. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate