fhchth Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 DACA AVETI O CUTIE DE VITEZE BUNA DE NIPRU DATI UN SEMN VA ROG BASTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) incearca la danyoldmoto! el parca are "di tatiii" Editat Iunie 15, 2008 de DARK-RIDER-82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 DACA AVETI O CUTIE DE VITEZE BUNA DE NIPRU DATI UN SEMN VA ROG BASTY am o cutie nou model vechi cu filtru ciuperca si second cu filtru normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 o cutie model vechi, folosita, cred ca pot sa gasesc eu pt tine, insa am nevoie de un ghison de chopper pe 22, eventual cu comenzi pe el si nu gasesc. ma poti ajuta? PS: am si alte piese de dnepr, cred ca imi mai iese inca una, inclusiv cu cadru chopperit , cu roata de masina pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 am o cutie nou model vechi cu filtru ciuperca si second cu filtru normal un pretz te rog la fiecare multumesc o cutie model vechi, folosita, cred ca pot sa gasesc eu pt tine, insa am nevoie de un ghison de chopper pe 22, eventual cu comenzi pe el si nu gasesc.ma poti ajuta? PS: am si alte piese de dnepr, cred ca imi mai iese inca una, inclusiv cu cadru chopperit , cu roata de masina pe spate. cam la ce pretz una buna fara probleme ghidon nu am imi pare rau basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 o cutie model vechi, folosita, cred ca pot sa gasesc eu pt tine, insa am nevoie de un ghison de chopper pe 22, eventual cu comenzi pe el si nu gasesc.ma poti ajuta? PS: am si alte piese de dnepr, cred ca imi mai iese inca una, inclusiv cu cadru chopperit , cu roata de masina pe spate. sal ai si ptr mine un grup si ghidon nipru bun...???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 ghidon am. si o carcasa de grup am vazut ca e, plus pinionul de atac si coroana, insa nu cred ca am capacul grupului. zi-mi pe PM ce ai nevoie si discutam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 sal ai si ptr mine un grup si ghidon nipru bun...???? Salut. Ai nevoie de ghidon de Nipru original, s-au alta "minune"? Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate