doctoril Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 am plecat din Bucuresti (pe la 08.30 cu ceva nori negri) 4 moto cu 5 calareti in padurea Raioasa am facut prima pauza apoi a doua pauza (in Titu la tatal meu) am trecut prin Pitesti si am facut plinul in Curtea de Arges, unde unii au citit presa iar altii au luat o gustare la barajul Vidraru am aflat ca este deschis Transfagarasanul si am votat: mergem. am aruncat o privire la norii negrii prin care trebuia sa trecem cand a aparut un nou coleg moto: Gabi care a decis sa ne insoteasca. am trecut de Complexul Cumpana si am facut a "n"-a pauza cand am ajuns la Capra am inchis ochii in fata Cascadei si ne-am asezat la masa apoi cu burtile pline am infruntat nametii de langa tunel desi se anuntase numai ploaie in toata tara, pe traseu noi am avut parte numai de soare. de aceea la iesirea din tunel la Balea, ne-a intampinat ceata. am coborat am ajuns in Fagaras (iar plinul, iar pauza) spre Brasov, in Persani (?) am facut dreapta si am ajuns in Zarnesti, apoi in drumul ce leaga Rasnov de Bran. pauza aici ne-am despartit. Dominator + GS500 spre Campulung Targoviste Bucuresti (asteptam poze) Marauder + BMW + Transalp spre Rasnov Paraul Rece valea Prahovei Ploiesti Bucuresti PS: nu puteam sa ne facem nevoile decat in Uniune, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 foarte misto... poate impartasiti cate ceva: probleme pe drum gen zapada /gheata temperatura. la restaurant cum a fost mancarea etc. as vrea satrag si eu o tura pe acolo si sa stiu la ce sa ma astept... multumesc si salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 probleme pe drum gen zapada /gheata daca ai motocicleta din poza, iart-o. drumul de la Curtea de Arges la Vidraru e cum e, dar de la Vidraru la Capra e teroare: gauri mici, gauri mari, santuri mici, santuri mare, in curbe, pe liniile drepte, peste tot. nu intelege gresit, NU E ENDURO, e asfalt cu gauri, de toate formele si dimensiunile, nu ai cum sa mergi fara sa dai din groapa-n groapa. in schimb, pe partea cealalta, cum iesi din tunel, parca e alt drum, parca ai lasat Romania in spate. e peticit, dar bun. iar drumul Sibiu - Brasov se reface acum, asa ca sunt multe portiuni cu semafoare (se circula numai pe o singura banda) la restaurant cum a fost mancarea un singur meniu (1 buc) in tot restaurantul dar nu au tot ce scrie acolo mancarea a fost rece si scumpa as vrea sa trag si eu o tura pe acolo si sa stiu la ce sa ma astept... la Vidraru era vara, la Capra toamna (era rece afara) ia la cota 2000 si la Balea Lac, iarna - unii se dadeau cu placa (noi am prins ceata acum si nu ne-am oprit) asa ca ia echipamentul de iarna la tine (nu pe tine ) in rest, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Eu am fost cu MArauder-ul si vrea sa zic ca am fost foarte placut surprins. Desi este doar de 250 cm3, nu am simtit nici o diferenta in felul cum tragea pe autostrada sau la 2000 metri. Pe sus, de la Capra pana la tunel, m-am detasat fata de colegii de trupa In schimb drumul de la Vidraru pana la coada lacului a fost un chin. Portiuni in care mergeam cu 10km/h si unde mi-am facut un masaj nedorit.... In rest, la coborare m-am suparat pe doctoril, care mergea prea incet in fata si nu puteam sa exersez curbele luate foarte jos, sa se polizeze scaritele Drumul superb (totusi ceva praf) de la Balea pana in drumul european Brasov-Sibiu Iar intoarcerea de la Fagaras, a fost prin Poiana Marului si nu prin Brasov. Unde a fost un drum nou, nu mai fusese nimeni pe acolo dintre noi. Si a fost destul de bun. Putea fi bestial, daca nu erau vreo 2-3 portiuni naspa, unde nici macar enduro nu putea sa treaca direct prin gropi. La una dintre ele, care era intr-o portiune cu umbra, am blocat si fata spate si m-am dus ca pe partia de schi. Se simte diferenta la franare, eram obisnuit cu KLE meu... In rest, o plimbare placuta, langa (12 ore) si la o viteza de croaziera destul de redusa din cauze obiective Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 of, si eu care mergeam incet sa am grija de motocicleta lui Zuzu, sa nu o fortezi tu prea rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramirezz Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 urmatorea fuga pe transfagarasan................. cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Bravo la voi! ati avut o iesire super! pe noi ne-a plouat azi si era si ceata;n-am mai urcat la Balea si ne-am multumit cu ceva drumusoare peste dealuri si prin sate intre Vidraru si Campulung; http://www.transalp.ro/forum/viewtopic.php...mp;p=1094#p1094 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 @doctoril, nu mai dati nici un semn cand iesiti ? Ca poate mai vin si alti doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Intradevar, frumusica plimbarea . Si colegii de traseu de nota 10. Eu in seara asta am ajuns in Bucuresti. O sa incerc sa completez galeria foto. Foarte frumos a fost si traseul nostru din Zarnesti. De la Bran am tinut drumul spre Campulung , prin Rucar, oarecum dealungul parcului national Piatra Craiului. Un minitransfagarasan. Se pare ca cei de la protv nu exagerau in episoadele lor despre marea defrisare nationala. Era full de camioane cu copaci, prin satuce era plin de cherestea, rumegus... Din pacate aceeasi problema peste tot . CRATERELE !!! Drumurile din Dambovita sunt probabil cele mai jegoase din tara. E un judet deplorabil din punctul asta de vedere. Am bagat geseul si la o sesiune de enduro in cautarea satului Pucheni, unde am poposit cateva minute. La plecare am prins cativa kilometri o ploaie dementiala. Din fericire echipamentul m-a pastrat uscat si curat Sa ne vedem si la alte plimbari. Sanatate! Editat Iunie 15, 2008 de Catalin de pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Super poze, Cata Ai avut echipament Pampers? (glumesc, dar tu stii asta, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Ai avut echipament Pampers? (glumesc, dar tu stii asta, nu?) Da, a avut! Si nu stie ca glumesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Am avut. Ce, nu e o chestie uzuala intre motociclisti ? Am cerut pampers pentru naked la magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Da, a avut! Si nu stie ca glumesti! Ba stie, ca ma cunoaste Si vreau si eu, deci cum fac, ma duc la magazin si cer un combinezon Pampers? Editat Iunie 15, 2008 de Ruxique Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Bravo la voi! ati avut o iesire super! pe noi ne-a plouat azi si era si ceata;n-am mai urcat la Balea si ne-am multumit cu ceva drumusoare peste dealuri si prin sate intre Vidraru si Campulung;http://www.transalp.ro/forum/viewtopic.php...mp;p=1094#p1094 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 da, e frumos si drumul de la baraj la Campulung (urci, cobori, stanga, dreapta). noi initial asa stabilisem, dar cand am aflat ca este deschis Transfagarasanul, nu am rezistat tentatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Iata si partea I din filmuletzul (daca va place, dati-i si un rate, pls ) Editat Iunie 16, 2008 de Dominator72 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate