86bis Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 salut am gripat de curand motorul la rs 125 -ul meu cu motor rotax 122 din '98 am gasit cilindru, piston, segmenti dar sunt de rotax 123 vanzatorul mi-a spus sa le iau, ca se potrivesc, ca probleme erau la rotax 127 ce ma sfatuiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) salutam gripat de curand motorul la rs 125 -ul meu cu motor rotax 122 din '98 am gasit cilindru, piston, segmenti dar sunt de rotax 123 vanzatorul mi-a spus sa le iau, ca se potrivesc, ca probleme erau la rotax 127 ce ma sfatuiti? sa pui mana sa desfaci, sa masori si sa vezi daca se potrivesc. daca iti este lene sa desfaci, cauta manualele celor 2 motoare si compara dimensiunile. la ce iti trebuie sfaturi pentru asta? daca crezi ca nu te descurci, du-te la service-urile de duminica sa iti faca aia totul praf si sa mai si platesti o caruta de bani pentru asta..... iar data viitoare fii mai atent cu uleiul Editat Iunie 16, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu merg. dekt daca schimbi tot setul cred. eu am pus ambielaj de 122 pe 123 si nu se invartea motorul eu zic sa pui totul de rotax 123, sau schimbi cu totul. nu te baga sa cumperi piese ca sa vezi cum nu se potrivesc. aia e, ai comis-o, te costa. daca te zgarcesti pierzi si mai multi bani bafta la reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 nu merg. dekt daca schimbi tot setul cred. eu am pus ambielaj de 122 pe 123 si nu se invartea motoruleu zic sa pui totul de rotax 123, sau schimbi cu totul. nu te baga sa cumperi piese ca sa vezi cum nu se potrivesc. aia e, ai comis-o, te costa. daca te zgarcesti pierzi si mai multi bani bafta la reparatii el parca tot setul am citit ca-l schimba, nu are rost, daca ti s-a gripat pistonul, sa schimbi numai segmentii si pistonul, pentru ca sigur e si camasa atinsa, zgariata, uzata neuniform. cu ambielajul e alta treaba, ca, daca e cu 2 zecimi mai lung ai sansa sa-ti atinga in cartere, asa cum probail, ai patit tu. daca camasa nu este prea lunga sa-i atinga in ambielaj, daca se potriveste la gauri, daca pistonul corespunzator noii camasi are acelasi diametru la gaurile pentru bolt si daca nu este nici asta prea lung sa atinga in biela sau in ambielaj sau in chiulasa, nu vad care ar fi problema. acum, daca le-a cumparat, lasa-l sa incerce, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 eu am rs din 97 si am rotax 123. ma mir sa ai tu rotax 122. oricum am vazut pe ebay seturi care se potriveau si pe 122 si pe 123. la fel si kituri de piston. eu personal cred ca sunt la fel dar cel mai bine dai jos pistonu si le masori pe amandoua cu un subler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86bis Postat Iunie 18, 2008 Autor Share Postat Iunie 18, 2008 mai exact nu stiu ce contine un set eu am gasit cilindru, piston, segmenti rotax 123 iar motorul meu este rotax 122 nu le-am cumparat inca, de asta v-am intrebat nu imi bag nasul pt ca sunt un mecanic prost si am inteles ca totusi e destul de migalos sa desfaci un motor de rs. oricum daca schimb setul, trebuie sa schimb si ambielajul? va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 mai exact nu stiu ce contine un seteu am gasit cilindru, piston, segmenti rotax 123 iar motorul meu este rotax 122 nu le-am cumparat inca, de asta v-am intrebat nu imi bag nasul pt ca sunt un mecanic prost si am inteles ca totusi e destul de migalos sa desfaci un motor de rs. oricum daca schimb setul, trebuie sa schimb si ambielajul? va multumesc schimbi ambielaju daca ai probleme la el. daca nu nu`l schimbi. du`l la un mecanic sa ti le masoare pe amandoua si sa iti spuna daca se potrivesc daca tu nu te pricepi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate