ORISZA KES Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 caut furca + roata fata ij planeta5 cu farna pe disc ! cine are de dat sa-mi dea un telefon :0721577955 marian multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 vrei originala ij sau altceva compatibil.....betele de suzuki gs 400 intra fest pe jugurile de planeta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 vrei originala ij sau altceva compatibil.....betele de suzuki gs 400 intra fest pe jugurile de planeta..... hmmmmmm....? ai asa ceva (pret?).... da imi trebuie si roata cu frana pe disc. practic asta vrea prietenul meu sa faca ... sa puna frana pe disc la o planeta care nu are ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 hmmmmmm....?ai asa ceva (pret?).... da imi trebuie si roata cu frana pe disc. practic asta vrea prietenul meu sa faca ... sa puna frana pe disc la o planeta care nu are ... stiu eu o planeta 5 cu frana pe disc originala de la mama rusia dar se da cu totu la doar 1000 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Tovarasi, de modificat, modificati voi... Dar cum faceti cu RAR'ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Tovarasi, de modificat, modificati voi... Dar cum faceti cu RAR'ul? nu sunt trecute nicaieri modelul franelor (disc, tambur) .... deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 nu sunt trecute nicaieri modelul franelor (disc, tambur) .... deci... Niet, in certificatul de inmatriculare, la Ij'ul meu, este trecut tipul de frina (tambur fata, tambur spate). Nu mai stiu exact ce si cum ( o sa ma uit in certificat) dar stiu sigur ca pe undeva specifica acest lucru! Sau in cartea identitate, oricum, undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Nu scrie ticule niciunde, poate dimensiunile anvelopelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) hai sa ma bag si eu in seama : o pereche de roti de yamaha RD-350 cu dublu disc pe roata fatza si sistem franare complet nu vrei? sunt de 18" si au ramas uitate prin pod, nu ma mai ocup de motoare! roata spate e cu pinion de 44 de dinti , dar fara cauciuc... roata fatza e cu un bridgestone pe ea... Editat Iunie 25, 2008 de DARK-RIDER-82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Roata originala cu frina pe disc e de 19. Cea cu tambur e de 18. S-ar putea sa comenteze cei de la ITP da cu bani de-o bere se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Niet, in certificatul de inmatriculare, la Ij'ul meu, este trecut tipul de frina (tambur fata, tambur spate). Nu mai stiu exact ce si cum ( o sa ma uit in certificat) dar stiu sigur ca pe undeva specifica acest lucru!Sau in cartea identitate, oricum, undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 am o furca de japo ati dau si roata spate cu pompa si etier as la piese de schimb poze , zi un pret decent si poate ne antelegem...0746545692 calin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate