vic_le_vic Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Are cineva Triumph Daytona 675 sau Street Triple 675? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Aduc la viata topicu' asta, o sa vad una zilele astea, daca nu intervine nimic ciudat, probabil c-o s-o iau. Ceva la care trebuie sa ma uit in special? Visez la motoreta asta de vreo 10 ani, deci nu incercati sa ma convingeti sa n-o cumpar )). » Post actualizat in 29 May 2018 09:52Daytona » Post actualizat in 29 May 2018 15:00Haidi, bre, n-are nimeni Daytona 675? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Sa te uiti in oglinzi la cum dispare grupul in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Pai aia se poate cu orice motoreta )) Oricum am vorbit cu omu', maine ii trimit o garantie, duminica aduce motoreta mai aproape de mine, nu mai am niciun dubiu ca n-o iau, voiam doar sa stiu daca e ceva cunoscut la care trebuie sa ma uit, ca altfel motoreta arata blanita, are service history, mile n-are multe...nu vad ce-ar putea fi nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Trebuie sa cauti thread-uri dedicate pe forumuri din afara man. Am aruncat si eu un bunghi la un moment dat, se pare ca sunt bune. Micile hibe probabil ca au fost rezolvate de propietarul anterior, mai ales daca zici ca are istoric service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Asa sper si eu, am aruncat deja un ochi, jocurile la supape ar fi cam cea mai costisitoare operatiune. La telefon omul parea mai mult decat ok, un avantaj mare din experienta mea. Pana duminica o sa dorm 3 ore pe noapte )) Craciunul e zero barat in momentul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Sa fie cu noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Doamne ajunge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate