deleted Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 sper sa se faca bine baiatul.... si eu era sa mi-o iau in acelasi fel pe zona aia... e si parcare si mai e si straduta aia ce vine de la Mc brancoveanu si toti traverseaza bulevardu' sa o ia catre Dristor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 pai viziera o fii disparut ca era intreaga(se vede si in poze). o fii luat-o unu ca amintire. in seara aia se vorbea ca are 2 coaste rupte, acu zici de un picior. bine ca o sa fie OK in final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 Eu stiu ca un accident cu vatamare corporala e penal.....Oricum , sanatate motociclistului si multa "biiip" soferului..... Da asa e. Stiu si eu un caz, unu i-a taiat calea unuia cu moped care a zburat peste masina si a avut fractura deschisa la mana si in functie de zilele de sptializare putea sa faca parnaie, dar nu a fost cazul pt ca nu s-a mai facut plangere si s-au inteles la bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate