roxanna_ghfx Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Ati ajuns sa comentati ca niste fatalai! Dar de ce mergi pe motor fara credit? Dar de ce n-ai un telefon de rezerva? Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) iete cum s-au facut 432535 de pagini aiurea ... sa le zic prostilor .... sa nu le zic .. ..hai domne sa le zic : permanent am 2 telefoane :conex si orange (care il tin numai pt internet) Conexul il terminasem cu un prost cu 2 ore inainte incercand sa fixam o data de intalnire pentru o inmatriculare ,planuind sa il incarc undeva pe la sfarsitul zilei. De ce e Conexul pe cartela ...?! Raspuns : DEOARECE pana una alta eu mai las fraierii sa posteze aici in contradictoriu ,eu bag maine un trasfagarasan. azi am fost la biserica ,am aprins 54364567457 de lumanari si 2 pentru aia care comenteaza aiurea pe "motosticlism.ro" Editat Iunie 21, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 iete cum s-au facut 432535 de pagini aiurea ...sa le zic prostilor .... sa nu le zic .. ..hai domne sa le zic : permanent am 2 telefoane :conex si orange (care il tin numai pt internet) Conexul il terminasem cu un prost cu 2 ore inainte incercand sa fixam o data de intalnire pentru o inmatriculare ,planuind sa il incarc undeva pe la sfarsitul zilei. De ce e Conexul pe cartela ...?! Raspuns : DEOARECE pana una alta eu mai las fraierii sa posteze aici in contradictoriu ,eu bag maine un trasfagarasan. azi am fost la biserica ,am aprins 54364567457 de lumanari si 2 pentru aia care comenteaza aiurea pe "motosticlism.ro" :crack: da cum ti-ai permis domne' asa ceva sa iti consumi creditul....)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike_sol Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 mah... da...voi cati ani aveti...? la mine e chestie frecventa sa raman fara credit (am ramas la 12 noaptea in padure cu ATV - problema la fisa de la bujie - si nu aveam credit... si eram si la 10 km de casa...si...ghiciti ce? ciuciu credit pe mobil) eh... asta e romanu nostru... (faza asta imi aminteste de bancul cu ursul si iepurasul: MA, TU IAR NU AI PALARIE??? ) bine ca nu mai sunt probleme si s-a rezolvat si cu motoru bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) . Editat Iunie 21, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 iete cum s-au facut 432535 de pagini aiurea ...sa le zic prostilor .... sa nu le zic .. ..hai domne sa le zic : permanent am 2 telefoane :conex si orange (care il tin numai pt internet) Conexul il terminasem cu un prost cu 2 ore inainte incercand sa fixam o data de intalnire pentru o inmatriculare ,planuind sa il incarc undeva pe la sfarsitul zilei. De ce e Conexul pe cartela ...?! Raspuns : DEOARECE pana una alta eu mai las fraierii sa posteze aici in contradictoriu ,eu bag maine un trasfagarasan. azi am fost la biserica ,am aprins 54364567457 de lumanari si 2 pentru aia care comenteaza aiurea pe "motosticlism.ro" Bine ca esti ok. Ce s-a intamplat de fapt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate