Metal Heart Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Gata, am dat o fuga pana la spalatorie, am dat cu spuma si cu jet pe motor... Arata ca nou, mai ceva ca-n poze, iar o sa moara geseistii de invidie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 (editat) Gata, am dat o fuga pana la spalatorie, am dat cu spuma si cu jet pe motor... Arata ca nou, mai ceva ca-n poze, iar o sa moara geseistii de invidie o sa prinzi o aiureala d-aia de "spala" strada, chiar inaintea ta, si atunci o sa fie din nou vopsea model "bucale city"! Chiar si asa, tot suntem invidiosi, deh, voi aveti motorete frumoase. Editat Octombrie 29, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 ) Nu ma, dar din cauza ploilor si a mocirlei din oras, de cat am mers zilele astea, mi s-a depus mazga pe galerii si pe evacuare, si putzea rau de tot cand se incingeau alea. Am fost nevoit sa apelez la spalatorie, ca initial am vrut eu sa dau cu carpa si cu apa, dar cand am vazut ce-i pe galerii, m-am lasat pagubas. Avem un oras foarte foarte infect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 sa-ti ridici fustita cand treci tiptil prin jegul imprastiat de astia care pe banii nostrii jegaresc drumurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Cine vine sambata la biliard ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Cu motorul????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Cu motorul sau cu metroul, dar sa dea bine cu tac-ul ! Cine vine fara motor are avantajul ca poate chefui cum se cuvine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 30, 2009 Autor Share Postat Octombrie 30, 2009 Unde, cand cu cine???? Detalii tata..........eu nu stiu sa dau cu tacu ala in bile asa ca vin doar sa socializez cu jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 vine careva joia asta? appo stie cineva unde gasesc si eu geci de piele arlen ness? si la multi ani, mihai 2b3! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2009 La rep. Honda, in pipera. Ei sunt importatorii pentru romania. Daca nu ploua eu sunt prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Cine vine sambata la biliard ? Daca nu e prea aproape de Bucuresti biliardul asta, m-as baga si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Hai ca mai e putin pana la ultimul weekend moto al anului ... 09/12/2007: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) vine cineva la 6 maine?sau tot la 7 e intalnirea?azi , pardon Editat Noiembrie 12, 2009 de motoREA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 la 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 La 6 sunt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Academia Militara sau l-ati mutat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Tot Academie man, inca e vreme de mers cu noto. Si dup'aia mergem sa vedem cu ce se lauda Conu' Adie, ca vorba aia, e frumos sa-i trecem si lui pragu'. Poate-i convingem si p'aia mici sa vina cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) Tot Academie man, inca e vreme de mers cu noto. Si dup'aia mergem sa vedem cu ce se lauda Conu' Adie, ca vorba aia, e frumos sa-i trecem si lui pragu'. Poate-i convingem si p'aia mici sa vina cu noi. eu unul vin ... da unde mai exact? Editat Noiembrie 12, 2009 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Pai mai intai ne adunam la Academie. De acolo, vedem mai departe incotro o apucam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 eu nu mai ajung ca nu am apucat sa imi iau motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Merci ca m-ati asteptat si pe mine azi! Buuuni baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 (editat) Merci ca m-ati asteptat si pe mine azi! Buuuni baieti! la 18:45 au plecat si ultimii 2... deh, frigul. in mers ne incalzim (la suflet) Editat Noiembrie 12, 2009 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2009 La 6 sunt acolo. Pai ce ai zis tu bre mai sus, ca la 6 esti acolo, nu? AM stat pana pe la 6,45 asa si nici urma de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Pai ce ai zis tu bre mai sus, ca la 6 esti acolo, nu? AM stat pana pe la 6,45 asa si nici urma de tine. Am ajuns la 6:50. Am mai fost retinut la birou cu ceva modificari pe ultima suta de metri, si n-am avut cum sa plec. Problemele s-au ivit fx cand inchideam pravalia, si a trebuit sa astept. Acum na... sper ca v-a stat in gat mancarea si/sau bautura pe unde v-ati dus dup'aia. Mesaj completat ................................ Baietii, joi ne adunam si noi si mergem sa vedem ce-i aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 (editat) de ce nu???? Eu prezent, tot la ora 18,00 Editat Noiembrie 17, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate