motoREA Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Lasa bre ca nu stie ea Nici elementarul nu-l cunoaste, adica "Buna ziua" daca as avea cui sa ii dau, as da. din pacate, chiar ti-am dat buna ziua data trecuta, dar o sa am grija sa nu mai gresesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 17, 2010 Autor Share Postat Iunie 17, 2010 Diseara, cineva cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Diseara, cineva cumva? Bine-nteles c-o sa fim acolo ... sa-mi aduceti aminte sa va prezint inca un "tradator" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Salutare la toata lumea. Numele meu este Mihai si sunt de curand posesorul unui superb Yamaha Fazer. In seara asta va mai intalniti? Daca da poate ajung si eu. Toate cele bune si asfalt uscat. (hihihi pe ploaia asta) Mesaj completat Eu am fost.... dar nu a mai venit nimeni. Poate joia asta care vine ne vedem daca o sa fie vremea mai buna. Toate bune si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Joi 1 Iulie: rezervat pentru fete Vane (cu povesti despre ITP) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Joi 1 Iulie: rezervat pentru fete Vane (cu povesti despre ITP) Mihai (Alias Bombardeus - cu povesti pentru fete:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 e bine ca esti entuziast ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Daca ne strangem doar noi doi ... dau eu sucul. Daca vin peste 100 ... poate facem jumi-juma.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Radeti, voi, radeti... Dar nu va iert! Poate ajung si eu in max. 2 saptamani cand o fi cascarabeta gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 bre eu fusei la mare acum 2 sapt si saptamana trecuta am avut licenta.... pfoaileoo ce trece timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Azi din pacate pt mine si din fericire pt voi, nu am cum sa ajung la Academie...sper sa nu va fie dor de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Iar eu plecai de acasa fara motor ca ... ploua la ora aia ! Asadar " decat unu' cu masina mai bine unu' cu Honda" nici eu nu vin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Hahahaha. Iar ma duc singur sa vad cum e traficul la academie? Nu-i problema baieti ... poate joia viitoare:). Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 hai ca vin si cativa scuteristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 vin si eu sa vad scooteristii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 vin si eu sa vad scooteristii cam nasol sa te uiti dintr-un colt, singur ... macar ai venit sa semnezi condica pentru FZ-risti. Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Imi pare rau ca nu am ajuns si nici nu am mai dat vreu semn de viata dar am avut o saptamana foarte plina. A trebuit sa cshimbam cotele de TVA la toti partenerii nostrii si a fost nebunie. Vin cu siguranata insa maine daca mai vine cineva. Mesaj completat Deci .... vine careva? Spuneti si voi mai din timp sa imi fac si eu planurile va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Mesaj completatDeci .... vine careva? Spuneti si voi mai din timp sa imi fac si eu planurile va rog. Eu zic pas si de data asta, ...........mai vorbeste cu al de sus sa inchida robinetul la apa si sa dea drumul la vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bombardeus Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 No, a venit si vremea buna ... dar vad ca tot nu se inghesuie nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 No, a venit si vremea buna ... dar vad ca tot nu se inghesuie nimeni. Unde bre, ca ploua de rupe Mesaj completat Ne mai vedem si noi azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 Ne mai vedem si noi azi? Ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alcodo Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Salut baieti, Mi-am luat si eu de cateva zile un FZ6-N si-mi place foarte mult. Aveti idee unde pot gasi un parbriz? Nu vreau neaparat nou Salutare! Mesaj completat Vine cineva diseara la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Azi ... se coace cineva pe asfaltul de la Academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 5, 2010 Autor Share Postat August 5, 2010 dap, eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masywoncbr Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 peste vara, ca tot e cald, nu se aduna FZ-RISTI MAI PE SEARA? ASA CAM PE LA 20-20.30? CA SA PRINDA SI ROATA MEA INTALNIREA ASTA.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate