AliBoss Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Salut prieteni. Ce ziceti de o plimbare la iarba verde. Ma gandeam sa mergem pana la cota 1000 ca drumul e tare misto. Multe curbe si asfalt destul de bun. Va astept cu sugestii dar cat mai repede ca vine iarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craciun Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 SAllllll eu chiar vreu sa mergem ....eu sunt din craiova....si mai iau 2 prieteni cu mine ....cand ai vrea sa mergem ...si unde ....ca eu vreu ...ori cum eu plec undeva pe la munte id meu de mess dragos4_you ........... tu ce scuter ai ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 are QINGQI 125 scrie in profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 as merge si eu la munte da am unscuter de 50 cc merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 Merge si un 50 cc. Daca te hotarasti lasa un mesaj si poate reusim sa facem ceva pana la urma. Poate mai convingi si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 bine hai ca merg si eu si poate mai conving si pe altii dar cand vrei sa mergem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 bine hai ca merg si eu si poate mai conving si pe altii dar cand vrei sa mergem?da e in doi timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 sunt din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Voi astia care sunteti din bucuresti sau ploiesti ar trebui sa iesiti o tura cu gajiul. Targovistea e aproape de voi , 50 respectiv 78 de km. Aveti grija la tzigani pe drum. Aia de la Glod si aia dinspre Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 dak vreti plimbare pana la munte...eu zic sa mai asteptati...in caz ca nu vrei sa te duci cu scuterul...de apa. k,cu vremea asta capricioasa...nu prea ai sanse la o asea plimbare ... bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 vedem poate avem noroc si prindem timp frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 vremea cica se indreapta. Iar pe drum n-or sa fie probleme. Pana la urma .......unde e aventura.......????!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 asat asa e daca nu i aventura nu i nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 as merge si eu la munte da am unscuter de 50 cc merge? 202746[/snapback] la 50 cmc chiar e aventura!!! vremea cica se indreapta. Iar pe drum n-or sa fie probleme. Pana la urma .......unde e aventura.......????!!!!! 203031[/snapback] Cine are curaj sa paraim pana la munte? dar la 125, las-o mai moale nenea, ca mergi cu 100 la ora lejer!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 iti spun eu ca si un 50 face fata. totul e sa stii cum sa-l conduci. Eu am mai avut un 50cc si am fost cu inca cineva pe el pana la cota 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 iti spun eu ca si un 50 face fata. totul e sa stii cum sa-l conduci. Eu am mai avut un 50cc si am fost cu inca cineva pe el pana la cota 1000. 203598[/snapback] am zis ca la 50 cmc chiar e aventura, nu am zis ca nu poate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 de rezsistat cred ca rezista dar fac barba pana ajung la munte din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 (editat) Cu pauze....mai mari...ajungem. Eu ma duc oricum ca trece "vara" si n-am facut nimic. Daca te hotarasti ......... Editat Iulie 15, 2005 de AliBoss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 de rezsistat cred ca rezista dar fac barba pana ajung la munte din bucuresti 203702[/snapback] Eu zic ca merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 da dar sa mi zici cand dar nu in weckendu asta ca tre sa mi schimb cauciucu ca e tocit si luni imi ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 16, 2005 Autor Share Postat Iulie 16, 2005 Sa ramana atunci pe weekendul viitor. Mai vb. Mai gaseste pe cineva ca sa nu vii singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 bine o sa mai caut sa vad daca mai vrea cineva sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumiSpeed_Fight Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Baieti ma bag si eu am un speed fight delimitat cred ca face fata .........................sa spuneti cand si cum ............astept .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Iulie 19, 2005 Autor Share Postat Iulie 19, 2005 Baieti ma bag si eu am un speed fight delimitat cred ca face fata .........................sa spuneti cand si cum ............astept .......... 205270[/snapback] Noi vrem sa mergem duminica de dimineata. In caz ca e timpul bun. Mai gaseste si tu pe cineva sa-ti tina de urat pe drum. Mai vb noi. P.S: sper sa nu treaca vara pana ne hotaram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 ce regret ca nu am luat examenul din prima ,daca nu picam la sala pana acum il aveam..... dar poate o sa mai fie altele nu? ps Aliboos cum merge scuteru?(ca am si eu unu dala)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate