pepsi Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Sapt. trecuta mi-am luat si io insfarsit un motor, ETZ 250, am deschis topic, ca sa discutam despre ce si cum se poate face la un etz pt ai marii performantele, pt ai creste fiabilitatea si chestii dinasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Asta puteai sa intrebi la service .... Dar daca tot ai deschis topic aici poti sa pui niste poze cu motorul tau si sa ne povestesti cum e ,cati km are ,cat ai dat pe el ? Ca sectiunea asta se intituleaza Motocicleta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Ai putea sa ii pui bascula de aluminiu cu monoamortizor, roata de aluminiu, frana pe disc si scarite racing (de Yamaha). Vezi postul meu de la piese de schimb. 0723 597 596 Bafta la modificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 18, 2005 Autor Share Postat Iulie 18, 2005 am luato cu 14 mil, cu def la ambrejaz, nush cati km are ca nu are bord, si nush de unde as putea cumpara, dak mar ajuta cineva.... etz1.bmp etz2.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 Acum nu stiu exact ce vrei sa faci sa repari ambreajul sau sa o modifici. De modificat nu prea are rost pentru ca mai rau o sa o faci, depinde cat de bine te pricepi la partea mecanica iar cu ambreajul eu zic ca o sa ai de furca cu el pentru ca mai stiu persoane care au avut probleme si au bagat bani multi in ambreaj (depinde si ce probleme). Piese se gasesc acum eu stiu in tg mures doi tipi care se ocupa in special de etz-uri cauta pe forum ca sunt datele lor pe undeva nu mai stiu sigur pe unde. Daca esti nou pe forum apuca-te si citeste cat mai mult (vezi Service) ca o sa-ti prinda bine eu asa am facut. Eu zic sa iti pui la punct motoru si sal lasi in mare parte asa cum e ca sunt motociclete foarte bune. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iulie 19, 2005 Autor Share Postat Iulie 19, 2005 nu vreau sa modific mbreiaju, din cae am aflat conu de ambreiaj ii stricat... ii mare lucru de schimbat???? deocamdata nu vreau sa modific nimik la motor, poate mai incolo as dori un motor de 251 si ce se mai poate face la el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate