demostene Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Stie careva daca e deschis pe valea oltului, n-am gasit nimic pe net?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 "Prefectura Sibiu recomanda ... utilizarea drumului ocolitor brasov-fagaras-sibiu in loc de sibiu-rm. valcea". Adineauri la revista presei pe TV. Pe V. Oltului au fost alunecari de teren si s-a rupt o portiune de drum de vreo 20m, se circula pe o singura banda in locul respectiv. Probabil mai sunt si alte probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 Daca se circula e bine. Prefer sa merg pe acolo, ajung mai repede... Doar sa fie deschis drumul! Thx Hai c-am sters-o acum ca stiu si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Exista un numar de telefon pentru un serviciu numit "starea drumurilor" sau ceva asemanator la care poti suna ca sa te interesezi in timp real de drumuri. Din pacate nu stiu sa-ti dau prea multe detalii, incearca la informatii Romtelecom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Ti-am zis ca valea oltului e muci! Vezi si VREMEA (schimbi tu bucurestiul cu ceva din zona) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predator Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 ia fratsilor: http://www.andnet.ro:8080/itn/drumuri.asp poate va ajuta daca n-atsi plecat deja... distractie! May Your Engine Run Forever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 DN 7 (Rm.Valcea - Sibiu) 224+500-224+515 ROBESTI (VL)-CIINENII MICI (VL) Drum rupt pe o lungime de 15m si o latime de 2m.Rambleul are o inaltime de aprox.15m Se circula pe 1/2 cale. Hmmm. daca e doar atat, atunci e bine! Plec la maaare, plec la mare..... departare!!!! Duminica o tai spre bucale, apoi la mare!!! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 (editat) am fost eu si simbata si ieri alba-bucuresti,... e inchis doar prin calimanesti ,mai lucreaza in curba ,la deal,..varianta de camioane ,super... sint 3 prabusiri de drum dar sint semaforizate atentie la radar de la pitesti la vilcea,...la drumul catre voineasa,... toate cele bune si asfalt uscat ! ps. am citit tirziu titlul, scuze... Editat Iulie 19, 2005 de yo5peb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate