Novix Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 De pe alte meleaguri, cu mai multe autostrazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat broadband si timp liber, sa descarc 42 de mega ca sa ma uit la un filmulet de 1o secunde si sa vad cum ii sare unui papagal lantul de la motocicleta, a fost beton. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 Thanks! Same to ya' Si sper ca atunci cind o sa-ti sara lantu' sa ai permis si sa n-ai 240 de km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Iulie 15, 2005 Autor Share Postat Iulie 15, 2005 Numai 12 Mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Nu pare sa fie lantu......mai de graba sita din toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 Ar fi interesanta si o continuare....Si pana la urma ala era lantul sau sita?Eu zic ca era lantul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 (editat) Thanks! Same to ya' Si sper ca atunci cind o sa-ti sara lantu' sa ai permis si sa n-ai 240 de km/h 203880[/snapback] Pana una alta virago 535-ul are cardan . Iar eu am permis am deja, doar ca tu nu stii. Pun pariu ca ai de rezerva si un filmulet care incape pe o discheta. Doamne ajuta. P.S. si nu te ataca asa, poate vor urma 50 care vor spune ca a fost o idee buna sa descarce atatia mega. Editat Iulie 16, 2005 de Semaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iulie 17, 2005 Share Postat Iulie 17, 2005 interesant filmuletu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate