Sari la conținut

Novix

Membru
  • Număr conținut

    185
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Novix

  1. Ba nu lipsesc de loc. Atunci cind mai da o pala de vint si cad fibrele cablistilor avem si d-astea!
  2. Mine dupa prinz as iesi si eu prin jurul orasului.
  3. Miercurea asta nu sint in Bucuresti. In plus accuweather zice ca va ploua fix la 6
  4. Pai fa si tu niste recomandari ce inseamna polish de calitate si ceara mai buna ca rafturile sint pline dar poti sa sti ce cumperi?
  5. Asemanator cu power commander?
  6. One tip: Not may bike tyre mechanics around but plenty of nails and stuff so... have a repair kit handy. Will you be able to access the net while on the road?
  7. Nici o problema! Dar... Vad ca MVM este un concesionar, probabil ca e un parbriz facut de Givi.
  8. Ai fost la service? Ce-au zis?
  9. Daca nu ploua, sigur. Cred ca niste bucatele de camera ar fi utile sa reduca vibratiile. Baietii care (sper) ca o sa-mi faca barele au zis ca o sa faca un fel de bucsi de cauciuc sa nu fie fier pe fier.
  10. Era doar o discutie custom made vs factory made (de fapt ieftin vs scump, ca altfel luam si eu factory made) Oricum la bara SW-Motech/Suzuki era doar un incident izolat pe cand la barele Givi se pare ca este o greseala de proiectare ca e plin de imagini cu suporturi rupte fara ca sa fi cazut motorul vreodata.
  11. Mai mult teren accidentat si mai putin oras... hmmm. Dar cita sosea? Adica vrei doar sa ajungi pana la Baicoi/Azuga si acolo pe drum forestier sau te bate gindul si de o Bucovina, Apuseni etc.? Daca este prima motocicleta ti-as recomanda BMW-ul pt ca este mai usor si are o piata mai lichida. Cind te plictisesti de el (nu prea are putere deduc eu din eternele meciuri similare de pe alte forumuri) poti sa il vinzi usor. In plus V-stromul este destul de instabil la viteze mici datorita centrului de greutate ridicat si a masei mai mari. Daca te gindesti, totusi, sa iei V-strom mai pune la buget vreo 500 - 1000+ de paralute pentru modificarile obligatorii: crash guard, scut de motor si parbriz si optionale: cric central, suspensie fata mai profesionista, toba. Vad ca serviciul il ai pe la Iancului. Daca nu treci pe la Arc (desi nu prea ajung) putem sa ne vedem intr-o dupa amiaza sa cintaresti animala.
  12. Crash-ul de la Suzuki nu ma prea multumeste. Mai ales ca vreau sa pun niste foot-rests pe el pt drum lung. De altfel nu sint de la Suzuki, ci de la SW-Motech. Si iata ce se intampla cu ele.
  13. Pai inca nu m-au costat. La DL este relativ complicata problema (include si un "bash plate") si se mai gandesc la sol tehnice. Cam de la 100 Eur in sus. Mi-au zis ca au facut deja la un BMW (nu stiu daca era 650 sau mai mare).
  14. Pentru ca evenimentele recente arata imperativitatea unui crash/engine guard. M-am facut sa-mi fac unul (mai mult sau mai putin) custom made la Fratii Ionescu. Daca mai sint interesati cred ca putem obtine o reducere (mai ales daca alegem acelasi model). Eu prefer modelul Pat Walsh (imagini aici)
  15. Habar n'am de Asiban dar important e la cine are baiatu' RCA. Pagubele in afara de indreptat/vopsit de ce mai e nevoie?
  16. Din pacate la mine negocierile interne n-au avut un rezultat satisfacator. Iar meteo prezice ceva (putin ploaie). Cred ca o las pe saptamana viitoare. Distractie placuta celor care merg azi si asteptam poze!!
  17. V-strom este cel mai de sosea dintre cele 3. Aici poti sa citesti pana te plictisesti de cele 3 si altele asemenea. Atata timp cit nu vrei sa faci enduro pe carari de oi v-strom este, dupa opinia mea, cea mai buna (si economica) alegere. Atentie la buget v-strom ca dupa achizitionare sint de cumparat niste "optionale" obligatorii: - parbriz inalt, - crash guard, - semnalizatoare mai scurte (Vezi in threadul din semnatura mea) Mai intreaba despre v-strom si pot sa iti povestesc!
  18. Cu singuranta da. Am vazut la o intalnire. Din pacate mai multe nu stiu.
  19. Accuweather e, deocamdata, clement: Bucuresti Buzau
  20. Ah!!! Ce-as mai veni! Poate reusesc, hmmm!
×
×
  • Creează nouă...