LAURIAN Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Un salut la toata lumea!Daca va plac serpentinele si pasurile montane nu pierdeti Stelvio International:http://www.motoraduno-stelviointernational.com/ care se va tine intre 4-6 Iulie. Merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Un salut la toata lumea!Daca va plac serpentinele si pasurile montane nu pierdeti Stelvio International:http://www.motoraduno-stelviointernational.com/ care se va tine intre 4-6 Iulie. Merita! salutare hai sa facem cumva anul asta sa ne gasim la garmich e a treia oara cind vin si nu ne cunoastem nr 0722809989 te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 am sa fiu acolo pe 31 sau pe 1, pe 3 sunt la garmisch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Salut Pompi,nu cred ca anul asta voi ajunge la Garmish,am fost deja de 4 ori,m-am cam plictisit.La sfirsit e cam aceiasi ciorba si anul asta am decis Stelvio,e foarte frumos,daca ai ocazie sa treci i-ti va placea mult.Daca esti prin zona suna-ma : ++39 3392774851 Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salut Pompi,nu cred ca anul asta voi ajunge la Garmish,am fost deja de 4 ori,m-am cam plictisit.La sfirsit e cam aceiasi ciorba si anul asta am decis Stelvio,e foarte frumos,daca ai ocazie sa treci i-ti va placea mult.Daca esti prin zona suna-ma : ++39 3392774851 Numai bine! salut om bun vin si la stelvio am promis baietilor ca mergem si acolo si venim te salut oricum azi te sun Pompi Salut Pompi,nu cred ca anul asta voi ajunge la Garmish,am fost deja de 4 ori,m-am cam plictisit.La sfirsit e cam aceiasi ciorba si anul asta am decis Stelvio,e foarte frumos,daca ai ocazie sa treci i-ti va placea mult.Daca esti prin zona suna-ma : ++39 3392774851 Numai bine! salut om bun vin si la stelvio am promis baietilor ca mergem si acolo si venim te salut oricum azi te sun Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 eu am ajuns deja. sunt la merano. maine urc la stelvio, pe urma o iau spre dolomiti. pe 3 sunt la garmisch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 eu am ajuns deja. sunt la merano. maine urc la stelvio, pe urma o iau spre dolomiti. pe 3 sunt la garmisch. Salut.Te opresti la Garmish sau vi la Stelvio? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Salut.Te opresti la Garmish sau vi la Stelvio? salutare joi seara voi fii la garmich iar vineri voi veni la stelvio am incercat sa te sun dar nu merge are nr ceva nustiu te salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 salutare joi seara voi fii la garmich iar vineri voi veni la stelvio am incercat sa te sun dar nu merge are nr ceva nustiu te salut Pompi Salut Pompi. Ai facut 0039 (Italia) inaintea numarului? Eu sper ca Simbata la prinz voi fi la Sondalo (oraselul unde vine organizat radunul)Incearca sa ma suni ori Vineri in cursul zilei sau Simbata,pina Joi dimineata sint in Franta cu serviciul.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 eu am fost azi la stelvio devreme dimineata, din ce am vazut ca urcau puhoi cand eu coboram nu ma mai intorc, sunt la cortina d'ampezzo, mai stau o zi si poimaine ma duc la venetia. pe 3 ma duc la garmisch unde stau pana pe 7. vremea e buna, chiar prea cald, in brenner si bolzano erau 34c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 eu am fost azi la stelvio devreme dimineata, din ce am vazut ca urcau puhoi cand eu coboram nu ma mai intorc, sunt la cortina d'ampezzo, mai stau o zi si poimaine ma duc la venetia. pe 3 ma duc la garmisch unde stau pana pe 7. vremea e buna, chiar prea cald, in brenner si bolzano erau 34c. [/quote Distractie placuta,daca eram acasa ne-am fi putut vedea sa bem o bere,va fi data viitoare......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Salutare! Eu ajung marti seara la Kaprun unde ma intalnesc cu inca 3 amici din Arad, si ei cu BMW. Avem de gand sa dam cate o tura zilnic... intr-una din zile facem Stelvio, in alta Cortina iar sambata vom fi la Garmisch. Laurian, am notat nr tau, poate ne auzim, te sunam cand venim spre Stelvio. Doru, am inteles ca deja ai vorbit cu Daniel, ati facut schimb de numere pe PM; poate ne vedem la Garmisch. Pt cine mai vine in zona, uitati si nr meu: 0043 664 632 4475 Vlad Editat Iunie 30, 2008 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LAURIAN Postat Iunie 30, 2008 Autor Share Postat Iunie 30, 2008 Salutare! Eu ajung marti seara la Kaprun unde ma intalnesc cu inca 3 amici din Arad, si ei cu BMW. Avem de gand sa dam cate o tura zilnic... intr-una din zile facem Stelvio, in alta Cortina iar sambata vom fi la Garmisch. Laurian, am notat nr tau, poate ne auzim, te sunam cand venim spre Stelvio. Doru, am inteles ca deja ai vorbit cu Daniel, ati facut schimb de numere pe PM; poate ne vedem la Garmisch. Pt cine mai vine in zona, uitati si nr meu: 0043 664 632 4475 Vlad Frumos traseul,sper sa ne vedem cu toti la Stelvio la o bere.O recomandare: fiti atenti ca cu ocazia radunurilor moto sint o gramada de "papagali"care se cred Valentino Rossi. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate